Ahmet mergen Türkiyenin en iyi teknikçisidir, dürüst adamdır, hile hurda ile işi olmaz, tv de soru üzerine hisselerin ayak üstü tekniğini açıklar, takas ve temel konularına girmez.
Printable View
Ahmet mergen Türkiyenin en iyi teknikçisidir, dürüst adamdır, hile hurda ile işi olmaz, tv de soru üzerine hisselerin ayak üstü tekniğini açıklar, takas ve temel konularına girmez.
Patronun yaptığı yatırımın meyvelerini Egeen uzun zaman yiyecek gibi duruyor !..
Ekime KAdar sonrasında Yılsonu bilançoları görülmeli demiştik. Geldi çattı Bilançolar açıklanmaya başladı bile !..
ABD ile gümrük indirimi gibi görünen bir pozisyondayız. Diğer Ekonomik üretim yapan Uzak doğu ülkelerine göre daha az gümrük vergisi ile üretim yapabilmek bize görece üstünlük sağlayacak. Kuzey Amerika pazarında markamız zaten tanınıyor, yeni fabrika yatırımı ile artan kapasitemizin kullanıla bilir duruma gelmesi ile şirketimizin para basan matbaa pozisyonunda konumlanması kaçınılmaz. Bu durumun bilançoya yansıması daha önce yazdığım gibi önümüzdeki iki bilanço döneminde olacağına sonrasında iki sene içerisinde Bedelsiz verilmesi yerine belki de temettü verilmesi gündeme geleceğini düşünüyorum. Artan ciro, yükselen karlılık, Dağıtılacak Temetü veya Bedelsiz oranları, Ortaya çıkacak Düşük Pd/dd oranlarımız ile oluşacak Hisse başı KArlılık, düşük PD/Ebitda oranlarının yakalanmasını sağlayacaktır. Bunların yansıması sonrası hissemiz prim yapabilecektır. Paramızın bu kadar değerli olduğu bir ortamda ihracat yapabilmek bile muazzam pozitif bir olay . PAramızın aşırı değerli olmasının yarattığı ihracat zorluklarının ortadan kalkması ile Yani aşırı değerli TL den Normalleşen bir TL Egeen in para basan bir firma olması deprem mi oluyor şekerim dedirtecek gibi duruyor !..
2 yıl önümüz açık gibi görünüyor Egeencilere güzel bir gün olması dileği ile saygılar,
Dip not : Hissemiz 9 ve 12 aylık bilançolar öncesinde AL beni diye bağırıyor !..
Mergenin dediği gibi son yükselişe ayak uyduramadi sebebi yatırımcı korktu sebebi sahiplik düşsün istemesi borsanin en kötü gününde kağıt satmsi bu durumu yarattı.
Ben şahsen herşeye rağmen orta vadede umutluyum beklentileri avantajlari çok
rakiplere pazara uzak gumruk vergisi onlara göre avantajlı elkdingil anlaşması bölünme durumu arsa daha neler neler handikap yokmu var eflasyon faiz
İki yıldır ezildik para kaybettik başka yere gidemeyiz ya baştan gidecektik gidemedik çünkü aşığız aşkın gözü körmus bizde kör olduk sabırla bekleyeceğiz başka çare yok
Sonuç???Patronun haberi var mı?
Garanti Yatırım, Türkiye’nin son zamanlarda ABD ile gelişen ilişkilerinden olumlu etkilenebilecek şirketleri nedenleri ile beraber sıralamış.
En olumlu etkilenecek şirketler olarak Aselsan, Astor Enerji, Borusan Boru, Çimsa, Ege Endüstri, Enka İnşaat, Kocaer Çelik, Türk Hava Yolları ve Yeo Teknoloji olarak belirlenmiş.
@fire_ozgur
https://i.hizliresim.com/6qt1mab.png
Konuşma özürlü , eğitimsiz CEO yeni gönderdiği KAP la tşk geçmeye devam ediyor. Allah kimseyi sahtekar, ahlak yoksunu yapmasın. YTD
Yemin ediyorum aynı şeyi yazacaktım.5.550 dolar ne???Ülkende 65 yıllık şirketin var 25 yıldır sermaye artırma artırma Hüseyin Bey özsermaye özsermaye desin sen git Londrada start upta sermaye artırımına katıl vallaha da billaha da aklımızla alay ediyorlar!Egeende de artır eliniz çok bonkör maşallah!!! 5.500 doları hesaplamak için calculatorler bile çaresiz ekrana o kadar rakam sığmıyor!!!