https://resmim.net/f/esgZmB.png
Printable View
uyuz tren misali 2 gündür bir hareket var. ama yeter mi yetmez..
bu arada sizlerle paylaşayım. arkadaşlar aşağıdaki tabloda Dogtaş ile beraber aynı sektörde yer alan firmaların rasyoları yer alıyor. Benim dikkatimi birşey çekti. F/K oranı 121,84 bizim doğtaşın.. Diğer firmalara göre oldukça yüksek. F/K sı düşük olan hisse daha cazip ve ucuz değil midir? Gerçi doğtaş daha ne kadar düşecek ama ... Yorum yapabilen var mı?http://i.hizliresim.com/RDBjXn.png
Böyle FK 'mı olurmuş ? Korkutucu göründü bana. Ters çıkar inş.
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten şirketin sorunu da kâr edememesi ve doğal olarak fk'nın yüksek olması.
Listedeki rakamlara takılmayın, fk'nın + değer olarak hesaplanabilmesi için en başta firmanın kâr etmesi gerekiyor ve kâr ne kadar yüksek olursa fk'da o kadar düşük oluyor, haliyle de fk'si düşük sirketler yatırımcılar tarafından tercih ediliyor..
ilk çeyrekte biliyorsunuz zarar açıkladı, ama 2.çeyrek ve devamında artacak ciro ile tablo değişebilir, ümit edelim böyle olsun..
Yönetim kurulu başkanı bir röportajında 2022 için 2mlr. tl ciro ve 2mlr. tl piyasa değeri hedefi vermişti. yıllık %25 büyüse şirket (ki geçen yıl %50 büyüdü ) bu rakamlara ulaşılabilir.
ama o zamana kadar insan sabredebilir mi ve ne olur ne biter, yaşarsak görürüz insallah..
yatırım tavsiyesi değildir..
Sn.mmmf guzel yorum yapmis hissenin fk berbat olabilir ama yabanci dahil gelecegi satin aliyor bizler 2_3 yil bekleyebilirmiyiz tabiki hayir...:(
Hisse'de kimse kalmamış. Bugün endeks en yüksek ile en düşük arasında 6000 puan oynadı DGKLB de 1.52 ile 1.38 arası hareket etti. Ama kimsenin umurunda olmamış. Ayrıca sn. Spek böyle sat al fırsatını yine beklerm.13 kağıt için teşekkürler
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davut bey, şirketine sahip çıkmak için daha neyi bekliyorsun!!
Yakıp yıktınız size inanıp güvenen insanları, aileleri.
itibar dedikleri çok zor kazanılır ama kolay kaybedilir.
iyi ki insan cinsi ölümsüz değil, öleceğini bildiği halde böyle davranıyorsa insan birde ölmeyecek olsa neler yapmaz acaba..
Bu saatten sonra hissen 5 tl'ye gitse ne olur, 10 tl'ye gitse ne olur..
yatırım tavsiyesi değildir..