Geçen gün haber çıktı ;
İspanya bazı bölgelere adambaşı 4 euro turist vergisi koymuş.
Altyapı yatırımları vs için.
Printable View
Geçen gün haber çıktı ;
İspanya bazı bölgelere adambaşı 4 euro turist vergisi koymuş.
Altyapı yatırımları vs için.
parise 50 londraya 40 romaya 12 milyon turist geliyor çoğu düz otalaerde kalıyor tüm günü dışarıda geçiriyorlar herşey dahil diye bir sistem yok tamamen dışarıda yiyor içiyorlar hediyelik eşya alıyorlar ülke ekonomilerine katkıları bize gelen turistlerden 2-3 kat daha fazla
tarım dışı istihdam verisi az geri çekilmeye neden oldu ama sabah erken saatlerde yarışma topiğinde de dedim gece yatmaya gittiğimizde doalr 4.30 u görebilir diye ama bu tahminimde ülkenin ekonomik halleri ile birlikte abd verisininde iyi geleceği düşüncesi hakimdi şimdi ülke dinamikleri ile 4.30 olurmu bakacağım
http://m.ensonhaber.com/cumhurbaskan...toreninde.html bu haberi gideceğini anlamış olarak anlamak mümkünmüdür.
akşener 4 saatte 100.000 demiş
Bu 2 yada 3 oluyor sanırım çetelesini tutmadım fakat sürekli ortaya yazdığım yazılara cevaplar yağdırıyorsunuz. Çok etkisi altında kalmışsınız bu sefer bayağı bir döktürmüşsünüz.
Ben 2018 başında fulledim ithal stoklarımı. Kombilerden tutun Elektrik süpürgesi ve masa üstü bilgisayar bileşenleri dahil. Çünkü benim aile evimden ayrıca 1+1 home ofis tarzı haftada bir iki uğradığım yerim de mevcut. Yer sıkıntım yok. Teşekkür ederim irdelediğiniz için.
2,5 sene ile ilgili yazınızın mantığını çözemedim. Sanırım elektronik ürünlere ömür biçtiniz. Bir buzdolabı yada tv nin ömrü düzgün kullanımla da alakalı olarak 5-10 senedir.
Hükümet dua etsin ABD tarım dışı istihdam verileri iyi gelmedi . gelse idi dolar 4.3 üzerine atar pazartesi MB usuldan usuldan toplantıya çağrılırdı. Bir faiz artışı daha yaparlardı. Bundan sonra yapılacak faiz artışı 100 puan altında olursa dolar burdan fişekler. Faiz artışları doların ateşini söndüremedi algısı oluşur ve 4.5 leri bile 2 günde görme ihtimali olur.