Adam 3 krş beş kuruş etmez şirkete para yatırmış onunla ülkeyi batırıyor vay vay vay hem de ne vay.....
Tamam tamam ülke batacak
Tamam tamam siyaset bitecek
Tamam tamam Çin AB ABD bizi işgal edecek
Onlar batmazlarsa...
Üç kuruş parası var onunla Türkiye kaim ve daim zannediyor onuda nasıl elde etmiş ise..
Temettü nedir bilmeyen
Ürettiğini karını ortakla paylaşmayan şirkete yatırım için giren adam kendini sorgulamıyor...
3 bin yıllık devlet geleneği olan battığı vaki olmayan hep küllerinden doğan bir devleti bir parti ile daim sanarak eleştiriyor kızıyor yok sayıyor..
İslam'dan dinden bahsediyor sonra..
Kanuni gibi bir padişaha kaputulasyonlar için öyle bir bok sıçtın ki bu getirdiğin sular kiyamet kadar temizlemez diyen şeyhulislam zenbilli Ali Efendi'nin şaka ile dahi başa konmaz denen f....i profiline koyuyor
Sorsan efeleniyor sanki buranın sahibiler...
Borsa da para al sat çı değil isen (kaz***** görmedim. Bankalar hariç) uzun vadeli iseniz temettü ve bedelsiz hisse veren şirketler üzerinden kazanılır.
Bulabilirsen 10 yıl önce Vestel sayfalarını bedeli bedelli sonra sonra hisse azaltımı ve onuda satıp 70 krş Lara yıllarca indirip .....
okuyun ne küfürler ne küfürler Ahmet Zorlu'ya denenler öf öf ....
Peki şimdi Ahmet Nazif Zorlu nun sayfalarını okuyun ne methiyeler ne methiyeler
Bu şirket eğer Vestel gibi adım atmaz elle tutulur gözle görülür hareket etmez ise tuvalet kağıdı daha değerlidir.
Alın saklayın görürsünüz.
Hisseye aşık olunmuş. Vay vay ki ne vay...
Yatırım tavsiyesi içermez.
Bana mı saldıracaksınız hakkım helaldir.
Ama ne olur kendini de sorgula..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi