Printable View
Alıntı: Originally Posted by hisar06 PTTbank ?? incelemeniz yararınıza olabilir. Bu gizem niye hocam
Alıntı: Originally Posted by rxpu 8TL almaya başlayınca ben güle güle dedim. 4 tl'ye fit olmuştum ki geçen eft yaparken 8TL alacam dedi internetten. Hemen MT'yi aradım bu nedir dedim, anında 4 tl'ye indirdi tekrar
Alıntı: Originally Posted by rACE Değil büyüklük, padişahlık bile onda kalabilir. Yeter ki bu millete eziyet etmeyi bıraksın. Yeter ki artık konuşmasın. MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Damat "McKinsry algısı cehalet değilse ihanettir" demişti, o n'olcak şimdi. Bir de koltuk değneği vardı Kinseyi öveduran...
Alıntı: Originally Posted by turali Damat "McKinsry algısı cehalet değilse ihanettir" demişti, o n'olcak şimdi. Bir de koltuk değneği vardı Kinseyi öveduran... Görevden alınacak,Damat Efendi.. Meali bu, anladığım.. SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by turali Damat "McKinsry algısı cehalet değilse ihanettir" demişti, o n'olcak şimdi. Bir de koltuk değneği vardı Kinseyi öveduran... Koltuk değneği şimdilerde mafyacılık oynuyor. Hem ağanın sözü üzerine söz söylemez çok saygılıdır ağaya.
Alıntı: Originally Posted by heval HSBC nin 29 oranını yakalarsan bence kaçırma derim.... Indirmisler ben de sordum... Syg,
Alıntı: Originally Posted by keremalkm Görevden alınacak,Damat Efendi.. Meali bu, anladığım.. SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Basdan hata idi zaten onun bu isin basina getirilmesi hic adam kalmamis gibi... Uluslararasi sermaye cevrelerine guven veremedi. Syg,
Alıntı: Originally Posted by umutabi Ekmek muhabbetinize katkı yapayım dedim biraz da bu konuda tartışın bakalım. :he: Etten fazla protein içiriyor: Hamam böcekli ekmeği denemeye cesaretiniz var mı? ttp://tinyurl.com/yclfvd2t Sakın bunuda denemeye kalkmasınlar :)