Jet satıldı.
Printable View
TMSF Başkanı Gülal, şirketlerin sahip olduğu uçaklara ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, "Uçakları satmakla alakalı bir irade ortaya koyduk, ilana çıktık. Erciyes Anadolu Holding'te 1, Koza'da da 1 uçağımız var.
Bir de Koza'nın ABD'de yapılan bir uçağı var. O da bize 2021 Haziran'da teslim edilecek. Akın İpek'in siparişini verdiği ve ciddi bir ödeme yaptığı bir uçak. İptal etseydik ödemenin yanması söz konusuydu. 'Paramız varken uçağı yaptıralım, bir şekilde değerlendiririz.' dedik. Bu uçağın bize maliyeti hemen hemen 46 milyon dolar olacak.
Gulfstream G500 model bir uçak. Devraldığımızda bu uçak için 7,5 milyon dolar ödeme yapılmıştı. 'Uçak yapıldıktan sonra satarız.' diye planlama yapmıştık." şeklinde konuşmasını tamamladı.
18.01.2021
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) ihale ile satışa çıkartdığı TC-VTN kuyruk tescilli Gulfstream G450 tipi uçağı HEAŞ satın aldı.
ATP Havacılık bünyesindeki uçak TMSF tarafından 12,6 milyon dolardan satışa çıkarılmıştı. İhale TMSF'nin İstanbul'daki İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığında 8 Ocak tarihinde yapılmıştı.
TC-VTN kuyruk tescilli Gulfstream 450 tipi özel jet Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) tarafından satın alındı.
Haziran 2021 de teslim edilecek uçak ile ilgili fazla detay yok sanırım. Eğer o da ATP ye ait ise KOZAA nın malı demektir ancak mevcut uçak satıldı, haberi de yukarıda.
IPEKE ve KOZAA hadi gidelim diyor, KOZAL ben çok ağırlaştım yerimden kalkamıyorum diyor. Onu da bi kaldırsalar ayağa...
Yabancı satışları bitti de iskontoyu mu kapatıyor?
Konak madeninde sondayı vurdukça maden mi fışkırıyor?
Yoksa sadece KOZAL'ın bilançosunu mu fiyatlıyor?
Roller coaster da KY bırakmadılar in çık milletin başı döndü galiba :)
Hisse 200 günlük HO yu yukarı kırdı.