ons altında bugün güzel hareket var şuan 1 798 eğer 1 810 geçilirse çok iyi yerlere gider - ben demiştim dersem kusura bakmazsınız
Printable View
ons altında bugün güzel hareket var şuan 1 798 eğer 1 810 geçilirse çok iyi yerlere gider - ben demiştim dersem kusura bakmazsınız
gelip düdüklenmedikleri iyi olmuş..
akıllı adamlar..
16+ iflas ve işten çıkarma haberleri gelir..
özel sağlık sigortaları 100% zamlanıca,
sigortacılarla, özel hastaneleri de görücem,
bir kesimde birimkleri yiyerek az daha refah sürer..
sonra
şahlanın at nalları diker, sucuk yaparlar..
200 Türkiş lira = ~ 13 dolar gayme, pehhh...
500 liranın çıkması, kâğıt 5 liranın madeniye dönmesi çok yakındır.
Fakir fukara garip gureba bendeniz marketten indirimli ürün alınır mı hiç diye yazanlar market market geziyor etme bulma dünyası .
Acıma yetime döner koyar popona gibi oldu acı ama gerçek .
Yazdığım ironidir üstünüze alınmayın
Konu dışı ama biontech 3. doz aşı tanımlanmış, bugün gidip yaptırdım. 3. doz aşı olmak isteyenler randevu alıp yaptırabilirler, önceki aşıdan itibaren 3 ay geçti ise, hatırlatayım dedim...
15.04.2019 mesajım;
Çok net daha hızlı artıyorlar.200 tl ye aldığım lego setler 450 tl civarı olmuş. Spor ayakkabılar bu sezon 450 tl civarı satıldı seneye 750 tl olur ben 120 tl civarı 3 er 4 er tane aldım. Organik ürünler ve daha saf kimyasallar içeren diş macunu,şampuan,el sabunu uçtu resmen.Sanal market geçmiş siparişlere bakıyorum başıma ağrı giriyor. Ürünler 2 kat artmış maaş %25 artmış. İmkanım olsa soğuk ilkimli bir yerden küçük bir depo yaparım.Birde şöyle bir tespitim var malların fiyatı arttıkça özellikle ithal ve kaliteli ürünler gelmemeye başladı eğer işler biraz daha kötüye giderse paranla bile ürün bulamama durumu olabilir.
Şu anda Keynes'in tanımlamasıyla asgari ücretliler "Parasal Aldanma" içindeler. Nominal ücretin artmasından dolayı sevinçliler. Reel ücretin azaldığının ya da azalacağının farkında değiller. Büyüksün Keynes...
Şu konuyu hortlatayım da görün:)
Bu mezarlarda yatmanın bedeli 41 bin 140 TL
İBB Meclisi’nde 2022 yılının mezar yeri ücretleri belirlendi. Mezarlık yer bedeli ücretlerine zam yapılmazken en ucuz boş mezar yeri bedeli 2 bin 640 TL, en pahalı boş mezar yeri ücreti ise 41 bin 140 TL oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...gozdenkacmasin