İşçi abi Yıldızı çıtak dayıma alıyoruz rızan var mı
Printable View
İşçi abi Yıldızı çıtak dayıma alıyoruz rızan var mı
çok yanlış ve erken buluyorum bu tartışmaları, kim olursa olsun şu anki iktidar seçime kadar karalamak için hiç bir şey bulamazsa o kişinin çocukluğuna iner bakın işte çocuk iken komşusunun bahçesinden erik çalmış şimdi büyüdü kim bilir neler çalar der durur bence :)
Hırsları aklının önüne geçen her insan kaybetmeye mahkumdur.Siyesette de böyle.Ben dün reçeteyi yazdım muhalefet için.Doğru aday, doğru söylem.Her seçimin koşulları farklıdır.2023 te doğru aday sayın İmamoğlu idi, aday gösterilse yüzde 99 seçimi kazanırdı.Gelecek seçimde ise doğru aday sayın Yavaş.Nedenlerini merak eden olursa uzun uzun yazarım seçime kadar.Hele hele yok parlementer sistem, biri Cumhurbaşkanı,bir başbakan,yok biri Cumhurbaşkanı,biri güçlü Cumhurbaşkanı yardımcısı gibi tartışmalar, seçim başlamadan kaybetmek demektir.
Bist100 de 10bin altı endekis vobda işlem yapmıyorum dayucuğum, ondan az yazıyorum
Endekis düşmedi ama hisselerin çoğusu kelepir fiyatta olduğu içün hisse tarafında trade yapıyorum.
Alper sayesinde bugün ereğli den kaptık az bişii harclık
Alper dayuya tebrikler vede teşekkürler :bravo:
Ben psikolojik eğitim almış biri olarak iyi anlıyorum bu durumu tıfıl olay şu imamoğlu İBB seçimlerinde gerek RTE ve Bakanlara karşı bir kazanmışlığı var bu onun kendi hikayesi kendi çevresi ve partinin içinden olanların bir kısmı onu gazlıyor ve bunu gören iktidar oyunu onun üzerine kuruyor onun özgüven patlamasını görüp salvolar atıyor bir insana hata yaptırmak istiyorsan duygularına saldırıcaksın Tıfıl mutlaka ters bir cvp verir:)onuda kullanırsın imamoğlu hikayesi bu , gelelim Mansur beye o hukukçu ve tecrübeli bir siyasetçi her muhabbete atlamıyor konuşurken hangi cümlenin içine hangi kelime girdiğinde dönüşü olur hesaplıyor.Bir tek eksikliği gördüğüm hitap olayı yok , yoksa şimdi onuda ülkücü kimliğinden dolayı geriye atan grup mevcut onuda aday yapılmazsa oradan işliyecekler.İktidarın planı belli 22 senedir bunu yaptılar siyasette böl parçala yönet.Arkada bu yüzden yazdım daha aklı selim kişilerin olaya müdahil olup bu aday olmak isteyen kişilerle konuşması gerek diye .
TV haberlerini / tartışmalarını artık izlemiyorum. Vatandaş olarak benim gündemim ekonomi. Satınalma gücüm yerlerde. Bunu tartışan bir tane bile program görmedim. Mesela Açlık sınırı Asgari ücretin üzerinde çıkmıştı. Bunu tartışan bir program oldu mu? Ben görmedim. Bana ne yok Mansur yok Ekrem aday olacakmış. Seçim ilan edildi de bizim mi haberimiz olmadı? gitsinler depremzedeleri haber yapsınlar, gitsinler ekonomik sıkıntı çeken vatandaşı haber versinler, gitsinler Ege'deki yüzlerce depremi tartışsınlar. Bize olası etkisini tartışsınlar. Ama bunu yaparken hem maç hem ekonomi hem de siyaset yorumlayan her şeyi bilenlerle değil de sadece işi hakkında yorum yapanlarla konuşsunlar
endekis bi 9730 e dalıp, oradan bofa alışları ile 9808 lerde kapanış yaparmı diye düşünmeden edemiyor insan :oleyo:
veriye bağlı artık
bu topici açanın el bileğini.................... :he:
:drunk: