Bunların yapacağı belli. Bilanço ile yine aşağı çakacaklar. Bilanço gelmeden biraz yukarı yapabilirler. Sonradı kucağa verirler.
Printable View
Bunların yapacağı belli. Bilanço ile yine aşağı çakacaklar. Bilanço gelmeden biraz yukarı yapabilirler. Sonradı kucağa verirler.
%10 garanti bu hafta ama yön neresi olur orası supriz😄😄
Bunda süprizler hep aşağı yönlü. Kırbaçı vurdukça vuruyor. Nefes aldırmadılar. İşlerin iyi olduğu dönemde gelen bilançolarda dahi aşağıya bastılar. Ekonominin dipte olduğu bu dönemde gelecek olan bilançodan bir şey beklemek mümkün değil. Bizi yanıltmayacaklarından eminim. Vuracaklar Kırbaçı😂😂😂
Amac mal toplamak ise daha fazla dusse mal veren olur mu? Nihayetinde bu hissenin sahibi..oyuncusu da para kazanma niyeti varsa oyunun kuralini herkesten iyi biliyiordur..bu kadar uzun mal tasitacaksa bekleyen sadece biz olmayiz
Keske ulkede borsa boyle kumarhane gibi islemeseydi de..keske patronlar borsadan degil isiyle para kazanacak vizyonda olsaydi da bizde bunlari keske yazmamis olsaydik
benim anladığım kötü bir yönetimle karşı karşıyayız patron bey şirketin değer kazanması umrunda degil çünkü hissedarı görmüyor benim diyor zaten ondan kar dağıtım oranı enfazla yüzde 10dur en kotu defter değerinin yarısına düşmüş hissesini almam diyorsa baska yatırımlar peşinde koşuyorda bu kafada kurumsal yapı yok demekktir zaten hepsi benim diyor kağıt üzerinde hisse benim olmasa ne olur ondan karı dağıtmıyor beyfendi şirketi borsaya acık aldıgı için onemı yok yanı halka arz vs durumlarla durumu idare ediyor göstermelik kar dağıtımı yapıyor bu gidişlede öyle gidecek hisseyi bildigin idare ediyor bende atladım maalesef güzel sirket marka bilanco güzel ama bir ayagı unuttuk patronu kafasındakını çalıyor patron geçmiş olsun
bunun yıllık verdiğini türkcell 3 ayda bir temettü olarak veriyor :) ondan taş gibi kağıt bizde artık adam gibi temettü kağıtlarına girmeyi öğrenmemiz lazım
bu koğuşa giriş var çıkış yok geçmiş ola hoşgeldin arkadaş ALLAH kurtarsın kaç yıl yedin?ortalarda koğuş ağasıda görünmüyor arkadaşlar yerini gösterir nasılsa accık laflayalım bari bi çay içe dur hele ben bu koğuşa 5 ay yedim geldim emme geçen çaycıyla kapıştık yeni bi dava var yani bi 3 ayda ordan gelecek gibi ya,ALLAH sonumuzu hayır eyleye.....