Mevduatta %30 _ 40 lı faizleri haftata görür müyüz
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Printable View
Mevduatta %30 _ 40 lı faizleri haftata görür müyüz
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Yarın dönüşüm var doların tırmanışını gördüğümde elimdeki kısa vadeyle 4.74 den ve 5.24 den dolar aldım 12k kar ettim ama yarın 197k tl mevduatım var bu seviyelerden almak mantıklı mı yoksa? yoksa altın mı?
Kafam karıştı dolar 7,38 stop diyende var 10 tl diyende ama kesin kararım parayı tlde tutmayacağım uzun vadeciyim hangi yatırım aracı olursa olsun en az 1 yıl elimde tutmayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
Birde şu var dolarda makasın en az olduğu banka hangisi ziraat vakıfta 27 kuruş oynuyor ideal midir?
bu söylediklerinizi ancak doğru zamanda doğru pozisyon alan sizin gibi dostlar rahatça söyleyebilir benim dediğim bu kur şoku ile zorunlu gıda ürünlerininde artık lüks haline gelmesinin kaçınılmaz olacağıdır ayfonu geçtim ben kaşar peynirinin geleceği seviyeyi şu an kestiremiyorum
TR de faizler %50 kadar çıkacak görüşüne sahibim,
enflasyon o sıralarda %40 ve üstü olacaktır.
yüksek kurun enflasyona geçişgenlik zamanını düşünürsek
yıl sonu bu değerler görülebilir
yukarıdaki bu rakamlar tepe noktalar olma ihtimali yüksek olasılık olarak değerlendiriyorum.
Çok doğru çok haktan çoook demokrasiden yanasınız
Bu iktidar, halkın yarısını yok sayıyor, okullarının kapısını kapatıyor, kamunun sahibi olanları kamusal alana sokmuyor ,tesettürlü(başörtülü) anneyi askerdeki oğlunun yanına görüşmeye sokmuyor, anadilini konuşmayı yasaklıyor ,milete amirlik yapıp tepeden bakıyor, kamudan hizmet alırken vatandaş esas duruşta değil kamu hizmetini verenler, kamudan hizmeti alanlara hizmet ediyor zulum diz boyu, demokrasi yerle yekzan olmuş
Adliye adli tatile girmiş eşkiyanın baskısıyla mahkemeye çıkarmadan papazı serbest bırakalım, enis berberoğlunu, demirtaşı , demokraimize tecavüz eden bilimum fetöcüleri ve pkk lıları serbest bırakalım o zaman ülkeye adalette gelmiş olacak demokraside gidin işinize
Hadi saldırın ben trolüm troll