Haklısınız. Kısa öz herkes anlasın.
Batıyoruz :)))) öz bu
Printable View
Arkadaşlar ben pidecide kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi bir birey olarak patron yaklaşık 20 kişiyi istihdam etmekte idi taki düne kadar dün bir arkadaşımiz sudan sebepler ile işte çıkarıldı ne ironik ki çıkarılan arkadaş akpartili idi yinede üzülmüş olmakla birlikte çalışma arkadaşlarim ekseri nadiren lise mezunu ve çoğu sabıkalı ayrıca çoğu akp taraftarı ve neden oy verdin sorusuna tutarli ve altı doldurulur bir cevap veremiyorlar.patron aynı şekilde bundan iki ay önce seçimden hemen sonra abi büyük kriz olacak ona göre önlemini al dedim sıkıntı yok hükümet çok kuvvetli halleder dedi peşine CDS leri 2 yıllık tahvilin ne olduğunu emlak balonunu TL ile değil dolar ile harcadığımizi kısaca anlattim ve fikri hemen değişti ki bu bana korkunç geldi . üniversitesi okumam hasebiyle fikirlerini değiştirmek çoğunun kısa sürdü .şu ana gelirsek dediğim gibi biri işten çıkarıldı patron önünü göremiyor her gelene dert yanıyor kriz var kriz var ne yapacağız diye en son bu gün ben aç kalacaksam devleti ne yapayım dedi .işin ikinci komik yanımızda akp il teşkilatinda üst düzey bir müteahhit inşaat yapıyor .Abi dedim Tayyip seçimini yaptı ya sen ya müteahhit önce batacakti o seni seçti dedim faiz mevzusundan ve beton seferberliğinden dolayı .Kısaca özetlemek gerekirse iş yerinde kafası az çalışan herkes herşeyin farkında ustanın biri Pakistan'a gitmeyi düşünüyor içler acısı ve bu daha iyi günlerimiz gibi duruyor bu arada oto boka feto cehape demekten vaz geçin artık ülke bataklığa sürüklenmek te bunun tek suçlusu akpdir.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edit: imla
şarbon muahbbeti hız kazandı yakında hayvancılık çökecek
Korkunç kısmı sadece üniversite okuyorum diye fikirlerimin kabul görmesi aslinda ne kadar onemsiz bir ve herkesin gerceklestirecegi bir eylem ancak toplumda ki buyuk balonlardan biride bu
Olayı özetler misiniz?
Teşekkürler ilginç