Printable View
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed Aselsan’ı görüyormusun hocam, idlib falan derken riske girmeyip bıraktık, uçtu gitti... Yazıl oldu... en son 23,50 lerde almıştım nerelere gitti,
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed Aselsan’ı görüyormusun hocam, idlib falan derken riske girmeyip bıraktık, uçtu gitti... Yazıl oldu... Dün elimde 6000 lot vardı spotta almıştım..... Biraz kar edince sattım.... Şimdi ise bakıyorum...:vk:
Alıntı: Originally Posted by Zülfü Aşkın Dün elimde 6000 lot vardı spotta almıştım..... Biraz kar edince sattım.... Şimdi ise bakıyorum...:vk: Bende senin gibi , adım gibi emindim bu hareketten ama nasip, yine kafamız karıştı... Bu sefer THY yi ıskalamayı düşünmüyorum... Bunu yazarken sabah 14.37 aldığım vadeliyi 14.49 sattım bile... korku böyle bişe 😡
YKBNK da neler oluyor..........Var birşeyler
Alıntı: Originally Posted by Zülfü Aşkın YKBNK da neler oluyor..........Var birşeyler mart vadede 3,15 e satış yazmıştım gitmedi :(
Alıntı: Originally Posted by Zülfü Aşkın YKBNK da neler oluyor..........Var birşeyler Var bişeler ama genel Koç larda var sanki... Hepsi dayak yiyor...
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed Var bişeler ama genel Koç larda var sanki... Hepsi dayak yiyor... koçları satıp başka birşeyi fonluyor olmasınlar
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed Bende senin gibi , adım gibi emindim bu hareketten ama nasip, yine kafamız karıştı... Bu sefer THY yi ıskalamayı düşünmüyorum... Bunu yazarken sabah 14.37 aldığım vadeliyi 14.49 sattım bile... korku böyle bişe 😡 Ne salak adamım ben ya , 45 alıp yine 54 sattım, uçtu gitti...