hareketi tetikleyen garan hacimde ilk 10'da değil, 150 milyon tl civarı.. akbank filan 1 milyara yaklaşmış, sanırım kimse garan'ı satmıyor, bekliyor..banka kar al hareketine dönüşürse tam bir skandal olacak muhtemelen viop'un tozlu sayflarında..
Printable View
hareketi tetikleyen garan hacimde ilk 10'da değil, 150 milyon tl civarı.. akbank filan 1 milyara yaklaşmış, sanırım kimse garan'ı satmıyor, bekliyor..banka kar al hareketine dönüşürse tam bir skandal olacak muhtemelen viop'un tozlu sayflarında..
Garanti hissesini alırsa
Sonrasında başka planlarım var diyor..
Başka banka da alabilirler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kap'ta açık açık yazmış. en fazla 25 milyon liralık hisse alacaklar ve hiçbir alım zorunlulukları yok. isterse vazgeçebilir, spk'ya sadece 1 a4 kağıdı yollayıp bildirim yapabilir.
şimdi bbva ana ortaklardan olduğu için kapa bildirim yapmak zorunda. ama bu 2-2,5 milyon garanti bankası lotu için bu kadar tatava gerekli mi?
bilemiyorum. şirketin günlük hacmi falan ortada. çok rahatlıkla 1 seansta alınabilecek bir rakam.
eminim o 25 milyonun kaç katını manipülasyondan 1 saatte falan kazanmışlardır.
bu madde ilginç...hem almak istiyorsun hem de vazgeçebilirim diyorsun...
7.Gönüllü Pay Alım Teklifinin İptal Edilmesi: Tebliğ'in 20'inci maddesi ikinci fıkrası uyarınca BBVA, Gönüllü Pay Alım Teklifi'nin fiili başlangıcına kadar ortaklığın paylarını satın almaktan vazgeçebilir. Bu durumda Gönüllü Pay Alım Teklifi'nin iptali SPK'ya bildirilir ve kamuya ayrıca duyurulur.
Skandal olmaya aday olacak büyük hadise. Bir sürü etken koymuşlar alımdan vazgeçmeye yönelik. Yüzde 50 geçersek sonlandırabiliriz taş düşerse sonlandırabiliriz. Sen şimdi bunu yazıp hepsini dediğin fiyattan almazsan adı üçkağıtçılıktan başka bir şey olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emeğine sağlık..
Fuzzy adamdır..
Bu gönderi önde kalmalıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sistem trend gereği hala long ama ben longları kapadım artık eldeki kuş daldaki kuştan iyidir.
Kafam basmadı bu hareketede. Heralde bankalara bir ignition lazımdı o bahane oldud
YTD