hala in*****z yok mu :he:
Printable View
Macit biz oradanda alırız, bir yıldır mal alıp satamdigimiz tek kademe yok. Sadece bugünkü zararım 200 Bin TL. Ama biliyorum ki bir aya bu fiktif zararın 4-5 katını geri vercek bana. Haftalık ya da aylık grafiğine bakınca anlarsın. Sen bu forumda kimseyi aldatamazsın korkutamazsın boşuna uğraşma.
Üstat sana saygım sonsuz, ben pek pırsadan anlamam, cahilim ve yeniyim :ok:
millet tavana alış yazarken nasıl o kişiye saygı duyuluyorsa, tabana yazana da saygı duyulmalı, neyse herkesin kararına sonsuz saygı duyulmalı diyerek noktayı koyayım ... selamlar.. :ok:
Son bir yıldan beri senin gibi yazan onlarca kişi geçti burada.
Ben hala onlara rağmen aldıklarımı tutuyorum.
Bence biraz oku, araştır. Sonra iki satır yaz.
Buradaki insanların büyük çoğunluğu boş değil inanki. Hatta dikkatli izlersen öğreneceğin bir şeyler olabilir.
Umarım borsada işlerin yolunda gider.
Sektör bu sene fişek kim ne derse desin, sektör içinden ise kısa vadede tamamen şans, orta uzunda ise ucuzlar potansiyel olanlar belli, hayırlısı tam gaz devam, en kötüsü artık nakit tutamıyorum yüzde yüz devam
Dostum ben tavana mal yazana da saygı duymam. Şirketin ederini hesaplarsın. Hikayesine bakarsın iş yerini takip edersin patronuna bakarsın bir hedef fiyat koyarsın icsel değerinin altına düştüğünde alır üstüne çıktığında bir miktar satar trade edersin. Senin tabandan mal almaya çalışman rahatsız etmiyor bizi. Bunu bir algı çerçevesinde yaptığını düşündüğümüz için rahatsız oluyoruz. Biz yine de sui-zan yapmayalım, iyi niyetli olduğunu düşünerek selamlarla seni ugurlayalinlm.