Printable View
7.Bölüme geldim bu arada. Kızılderililer falan da var. Gulu gulu diyerek saldırıyorlar filan :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Cep tel. ile, whatsapp neyim ile Rakı Sofrası olmaz. Al bi akıllı tilfon,çikınwıngs datdurayım sana.:kahkah: Olmadı,hedaye edeyim sana bi android.. Adamı hasta etme. Sofraya da çakalım bi selam.
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO 7.Bölüme geldim bu arada. Kızılderililer falan da var. Gulu gulu diyerek saldırıyorlar filan :kahkah: Son mu bahse konu..
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Son mu bahse konu.. Evet ama dı son :he: Öyle aman aman bir şey değil.
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Evet ama dı son :he: Öyle aman aman bir şey değil. virgül dı son yane.. Annadım ben onu..
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ ... Olmadı,hedaye edeyim sana bi android.. ... Yoh ağbey droid olmas ama istersen, çıkınca ayfon 8 al :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Yoh ağbey droid olmas ama istersen, çıkınca ayfon 8 al :oleyo: 8 ne ki,9 alayım sana. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ 8 ne ki,9 alayım sana. :oleyo: Ondan daha mı iyi duyulacak sesi :kahkah: