Malum yeşil inşaat gümlüyor.Borsada kağıtları var oradan okuduğum kadarı ile bir toplantı yapmış şirket.İnnovia 4 den ev alanlara açıklama yapılmış.6000 daire varmış arsa sahibi payı yüzde 15 miş,düşük bir pay.Evlerin benim anladığım üçte ikisinin inşaatı kaba inşaattan biraz daha hallice.2 bloğun inşaatına hiç başlanmamış.İnşaatta gecikme olunca cezai şart var o ödemeler var,15 20 milyon tl dava açmak tehdidi ile çek karşılığı projeden çıkanlar var,satış falan da yok artık doğal olarak..Yani maddi anlamda bitmesi mümkün değil bu ortamda,proje batık.Şimdi bu kadar şeyi buraya niye yazdın diyorsunuz.Bu kez yanlışlıkla değil bir şey sormak için yazdım bu bilgileri:)))))))))) Arkadaşlar proje üstünde 350 milyon halkbank ipoteği var ,halkbankın bu kredisi benim gözümde batık.Bu kredinin tahsili mümkün değil,ama bu olayın çözülmesi veya hukuken bir yere varması en az 10 yıl.Bu kredi 10 yıl boyunca halkbankın bilançosunda aktif sağlıklı kredi olarak gözükür mü,bankacılık sistemi bu kadar uzun süreyi mümkün kılar mı.Benim anladığım inşaatta tek bir projede bu kadar batık varsa ortada bir aysberg var resmen.Titanıc gibi üzerimize geliyor veya biz onun üzerine gidiyoruz ,bu iş banker faciasını 10 kez katlar .Bu kredinin büyüklüğüne çok şaştım:)))))))))