Printable View
Alıntı: Originally Posted by drselcuk 3.21 den aldım..3.41 den sattım mal gibi.. Ah ah yerinde olsam kafami duvara cakardim iyi dayaniyorsun Kac lot girdin bilmiyorum ama 25k lik bile olsa para suan 75k felandi 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Ah ah yerinde olsam kafami duvara cakardim iyi dayaniyorsun Kac lot girdin bilmiyorum ama 25k lik bile olsa para suan 75k felandi tiyo vardı smart naten hubvc kafeın tukas ıttıfak seklınde.. cesaretsızım ben borsa olayında..yoksa tiyo cok
Alıntı: Originally Posted by drselcuk tiyo vardı smart naten hubvc kafeın tukas ıttıfak seklınde.. cesaretsızım ben borsa olayında..yoksa tiyo cok Biz maasla calisanlara gore degil sanirim ama kafama da yatmiyor degil hani Su aydin bile girmis...
Alıntı: Originally Posted by drselcuk tiyo vardı smart naten hubvc kafeın tukas ıttıfak seklınde.. cesaretsızım ben borsa olayında..yoksa tiyo cok Üstad paylaşın arada burada cengaver çok, bi de Papil diye birşey geliyodu duydunuz mu ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Mel1005 Üstad paylaşın arada burada cengaver çok, bi de Papil diye birşey geliyodu duydunuz mu ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi paylasırımda vebal almak ıstemıyorum..soylerım duser..yanlıs olur..
Alıntı: Originally Posted by drselcuk paylasırımda vebal almak ıstemıyorum..soylerım duser..yanlıs olur.. Soylediginiz hisse yarin Yatay acip hafif eksi yapar mi ki?😉😉
Alıntı: Originally Posted by drselcuk paylasırımda vebal almak ıstemıyorum..soylerım duser..yanlıs olur.. Yok hacı vebal falan olmaz, baksana karaoğlana tüm mevduatçılara tcd aldırdı çok ta iyi yaptı , ben asıl 6 ay sonra hisse önerilerini bekliyorum onun ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Mel1005 Yok hacı vebal falan olmaz, baksana karaoğlana tüm mevduatçılara tcd aldırdı çok ta iyi yaptı , ben asıl 6 ay sonra hisse önerilerini bekliyorum onun ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen selcuk Sen soyle kafasina yatan alir ne vebali Silahmi dayiyoruz