Tartışma buydu sn garip yolcu.TRGYO topiğinde geçen martda bu konuyu tartışmışlar.Ben gyo larla ilgilenmediğimden konuya uzaktım.Ta ki buna bulaşana kadar:)))))))))))
Printable View
Tartışma buydu sn garip yolcu.TRGYO topiğinde geçen martda bu konuyu tartışmışlar.Ben gyo larla ilgilenmediğimden konuya uzaktım.Ta ki buna bulaşana kadar:)))))))))))
Sn. Hkm, bilanço yeniden değerleme oranlarından dolayı iyi gelecek. Kar görünecek ancak fiktif kar olduğundan karlılık ile ilgili bir fikir vermeyecek ancak PD/DD daha aşağılara inecek. Bana sorarsanız ben bilançodan ziyade bu hissede teknik analize bakarım çünkü sahiplerine hiç inancım yok. Temel analiz bazlı bakacak olsaydım bilançoyu kesinlikle beklerdim. YTD
Sağolun sn tahminci.Zaten bu ara bu ortamda çıkış pek de mümkün değil.Bu kadar iyi haber varken çıkmam kendimi inkar olur.Bekleyeceğiz artık şubat sonunu.
Arkadaslar endeksin boyle yangindan mal kacirirlar gibi dusmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz.
Benim aklımda tek fikir var.İmamoğluna yasak veya istanbula kayyum gibi bir plan var.Bunu duyan iyi saatte olsunlar önceden pozisyon aldılar.Umarım hükümet böyle bir saçmalık yapmaz.Yoksa dünyada bir şey yok,yakında bilanço dönemi var,enflasyon nedeniyle çok iyi karlar gelecek.Rasyonel bir neden bence yok,siyasi işler var gibime geliyor.Son değerlemeler ve safirin alınmasından sonra bizim şirketin fiyatlaması inanılmaz bir seviyeye geldi.15 milyar piyasa değeri üç dört milyar arası bir kar bekliyorum,sermaye 1.4 milyar borsanın şirkete biçtiği değer 4 milyar.Neyse şubat sonunda bakarız duruma
Bazı söylentiler secimden once icin yurt disi kaynakli borsada aciga satislarla çökerterek hukumeti zor durumda birakmak oldugu konusuluyor. Gerçi her soylentiye inanmamak gerekir, ancak bu sekilde deli gibi satislarin nedenini de bilmek istiyor insanlar. Benim gorusum uzun suredir ralli yapan borsada kar satislari olarak dusunuyorum. Ytd.