Ufak ufak 9.73 lere geldi yine
Bakalım son 1 haftada ki sıkıştığı yer olan
9.68-72 bandı gibi hemen geri dönecek mi
Ufak ufak 9.73 lere geldi yine
Bakalım son 1 haftada ki sıkıştığı yer olan
9.68-72 bandı gibi hemen geri dönecek mi
teşekkürler mesajınızı yeni okudum.
bu konuda başka bir gelişme daha oldu. Devletten randevu alamayınca boşluk oluşursa haber ver şeklinde bir seçenek vardı onu da seçmiştim. Gece 01:10 da mesaj gelmiş 01:23 e kadar randevu alabilirsiniz diye mesaj atmışlar :) Tabi uyuduğum için görmedik ve randevuyu alamadık. Ama sanırım devlet şimdi ben sana gir sisteme randevu al diye yolladım diyecektir. Vatandaş olarak ben hatalı çıkarım muhtemelen.
2 sene önce 350 liraya yaptırdığım check up 1800 lira olmuş bu pahalılığa ne altın ne dolar çare olmaz birde öyle lüks marka bir özel hastane değil
saat 12 :yahoo:
Arkadaşlar , cami cemaati veya esnaf localarına devam eden varsa duyduklarını buraya tam yazamasa da ucundan kıyısından çıtlazsa iyi olur. Buralarda bir birimizden çok şey öğreniyoruz. Bir nevi yol arkadaşıyız. Bazı duyum- konuşmalar- oluyormuş.
Bu enflasyon denen olay gerçekten çok can sıkıcı, inşaat malzemelerinde öyle bir artış varki ev almak artık çok zor. Cuma günü paramın bir kısmını çekip yatırımlık 1+1 aldım. Haftasonu %10 artış yapmış müteahhit. Seneye bu ev fiyatları ikiye katlar.Allah hepimize yardımcı olsun