Biri demiyor ki ne yapiyorsnz aminyum . Gucsuz umutsuz sefalet icinde bir ulke . Dur diyen yok olursa vatan haini olur . Bunu yapan degilde bunu soran oluyor vatan haini
Printable View
Biri demiyor ki ne yapiyorsnz aminyum . Gucsuz umutsuz sefalet icinde bir ulke . Dur diyen yok olursa vatan haini olur . Bunu yapan degilde bunu soran oluyor vatan haini
100 gremse parasına ev aldık. Ev 250 etmez altın duraydı bugün sıfır daire alırdık. 1 milyon 250 bin 100 gremse ev 250 bin eder. 1 milyon zarar var vay anasına
Valla bence bunlar faizi indirmeyecekler. Ondan mudahale etmiyolar bugun. Ciksin bakalim nasil olsa faizi indirmiycez burdan alanlarin elinde patlasin diyolar bence
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Nebati, ekonomiye yönelik karamsar tablo çizenlere,*"Sen maaş alıyorsun, en fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin; ama ben bu iş düzelmezse eğer 1000 çalışanımla beraber bütün varlığımı kaybederim, bunu göze alır mıyım?"*dediğini söyledi.
Nebati,*"Kamuyla iş yapmayan, kamu kurum ve kuruluşlarının önünden bile geçmemiş bir işadamıyım ben! Hayatında ilk defa kamudan maaş alan ve bu maaşı da kendi için harcamayan bir kişiyimdir. Yemeyiz, yedirmeyiz! Bunu net söylüyorum. Kimseye eyvallahımız yoktur. Liderimize bağlıyız. Tayyip Erdoğan’a rağmen asla bir şey yapmam! Bunu da net söylüyorum. Herkes bilsin"*diye konuştu.
Evet. Tabii ki! Göreceksiniz. Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi. Yeter ki bize güvenilsin. Dün toplantıda bankacılar da vardı. 'Güvenin, inanının bize' dedim. Faiz artırmayacağız. Bu işi faiz artırmadan da yapabildiğimizi göreceksiniz. Sadece güven"*yanıtını verdi.*
dolarda borsada gidiyor
Spek kağıdı gibi sanki
mal toplu demek
yukarı sürmek kolay
ordan döner
bırdan döner diyenin
feleği döndü
bizde malsız bakıyoruz
genelde cesaret edip tekrar alıyordum
fakat bugün o cesaret bende olmadı
bide işler zaten can sıkıcı durumda
herkese bol kazançlar