Teknik ne diyor ağa. Bazıları 74te GAP var ordan dönecek diyor. Öyle bir şey var mi
Printable View
Dostum daha geçen hafta Euro power'ın arzi açıklanınca söylemiştim. Bu hafta inanılmaz vilatil olacak. Fazla kıpraşmamak lazım. Şahsen gün içi bakmıyorum ancak 74 küsürlerde ve 68 küsürlerde GAP var. Oralara gelirse ekleme yapmayı düşünüyorum. Tabii iş yoğunluğundan ötürü umarım fark edebilirim.
En büyük direncini yüksek hacimle kırdı. Düşük hacimle onay arıyor. Nereden yüksek alıp gelirse oradan döner.
Çok kıpraşma sen 😂
Bu gaplari görenler hep asagiya bakanlar. Gordukleri bazen dogru olabilir ama hic bir zaman önlerini ve yukariyi göremiyorlar. 3 gun icinde 67 den 90 a gidecek yazan bir kişi var mı. Birde gesan öyle cizgiye göre hareket etmez daha keskindir 74 degil 65 e bile gidebilir. 300 den 170 e düştüğünü unutmamak lazim. Son olarak yarin yonetim kurulu üyeleri youtube da canli yayina katilacak . Orada söylenecek her cumle piyasada dalgalanma yaratabilir. Dikkatli olmak gerekir
bu arada olağanüstü fiyat hareketleri ile kap gelmiş moral bozulunca bakmamıştım. bu bir nebze iyi olmuş..
dünde dediğimiz gibi tahtacının niyeti sür direk götürmemek doldura doldura götürmek bollingerin dışına fazla taşmadan yukarı götürecek burada bize sabır kalıyor.
takaslarda sıkıntı yok bu arada qnb alımları satımları citi gibi duruyor..