İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ekrem İmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek
Printable View
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ekrem İmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek
Ekonomi düzelir vs geçiniz kardeşim belki 10 sene ye anca.... şu an da koyune dönsen 4 duvar ev çevirmen bile 2 milyon 90 lar da n olursa olsun bir şekilde insanlar bir şekilde inşaata girisirdi alım gücü belkide son 40 sene de en dipler de
Nasıl düzeliyor ya da düzelir ekonomi 600 milyar dolar borç faizi 60 milyar dolar bir o kadar cari açık. Nerden buluyorlar her sene 120 milyar dolar. 2028 de 1 trilyon dolar borç ile devir alacak yerine gelen. En iyi yönetim ile en iyi şartlarda 25 sene sürer bunun telafisi.
İris Cibre
@iriscibre
·
17d
TCMB bugün Bankalarla olağanüstü toplantı yapacak.
Gündem; güven kaybı, TL değer kaybı ve yeni önlemler
Daha sonra Bankalar Birliğinden açıklama gelecekmiş
Ne diyecek bu saatten sonra
tabi şimdi herkes endeksi merak ediyor (pazartesi olarak değil, genel bakayım... grafikleri bir taradım )
siyasette büyük hamleler geldi, ağır yumruklar atıldı... raund bitti... biraz dinlenirler, hergün döğüş olmaz... bünye kaldırmaz.. buna temel diyebiliriz
teknik olarak
vadelinin bu turda 9830-9930 aralığını kırmasını beklemem... kırmayınca da biran önce 10800'ün üstüne atmak isterler... % 4-6 var, o kadar düşüşten sonra bunu yapmalarıda kolaydır...
10800 üstüne atamamaları kötüye işaret eder... orta vadede bistin dahada aşağılara gitme ihtimali var anlamı çıkar bundan
zaten geçen haftaki düşüş bile yine bir mihendislik işi oldu
https://i.hizliresim.com/m75y6n0.jpg
ve ''DÜŞMEYEN BİST yapmışlar'' sözü devam etmesi için
(söyledim, geçen haftaki düşüş değil benim için... bist 100.000'den 1 milyona gitti... 1 milyon 100'den 900.000'e gelmesine ben düşüş demem... haa 1 milyon 100'den 750.000'e 800.000'e düşsün, tamam düştü derim )
bu haber şortçu için ballı kaymak oldu zararlı pozlarından kaçabilmek için...
yarından itibaren, pay vadelilerde şortçu pozları bu fiyatlardan flatlemek istyecektir
diye düşünmekteyim
yatırım tavsiyesi değildir
normalde 9:25 viop açılışını görmeden, taktayı görmeden yorum yapmam ama... yarın sabah hastahanede işim olduğu üçün şimdi yazdım
burada yazdığım görüşlerimde denüşüklük olursa, yarın ''dünkü analiz iptal, herkes kendi analizini yabsın '' deyebilirim
bunlar sizlere bir bakış açısı göstermek üçün yazıldı.