Hayırdır Sayın Enki? siz kim ceza almak kim? ne oldu ki?
Printable View
Beni misakı milli sınırları ilgilendiriyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Siyasi veya tarihi konuları tartışmıyorum. Bunların yeri ve zamanı değil.
Sınırımıza açık tehdit var. Tehdidi yapan İsrail. Kuklası siyonist Barzani. Ezeriz damına koyarız adamın. Milyonlarca şehit kanı var bu yurdun her karış toprağında. Öyle artistik çekmek neymiş görelim bakalım.
FETÖ sağolsun, her köşeyi baltalayıp devleti işlemez hale getirmişti.
Şimdi kısmen FETÖ temizlendi. Devlet azıcık işler hale geldi. O yüzden sınır bütünlüğüne ait karar alınırken HDP hariç bütün partiler destek veriyor.
Neyse herkesin görüşü kendini bağlar. Ben böyle düşünüyorum.
Haber şöyle:
"Hain saldırı bu sabah Irak sınırındaki 2 bin 867 rakımlı Tekeli Üs bölgesine yönelik düzenlendi. Irak topraklarındaki Hakurk bölgesinden, modüler üs bölgesi çalışmaların yapıldığı yere doçka uçaksavarı, havan ve roketlerle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 1 asker ile 1 sivil şehit oldu 2 asker yaralandı. "
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...r-var-40588060
Hala bizim tezkere alıp girmeyi düşündüğümüz bölgeden bizim askerimize saldırıp, şehit ediyorlar..
Biz tezkere bekliyoruz galiba...:)
Uluslararası anlaşmalar bile böyle durumlarda (takip hakkı mı neydi?) o ülkeye girme hakkı vermekte diye biliyorum.
Ama bizimkiler hastaneye yaralı taşıyorlar.
Aynı durumda İsrail nasıl hareket ederdi acaba diye düşünmeden edemiyor insan...
Bizde bir şeyler eksik ama...Nedir bilmiyorum.
Ya da birilerine borcumuz var.
Göreceksiniz meclisten tezkere çıksın...
Gene giremeyecekler Kuzey Irak'a...
ABD var. Batılı bir çok ülkenin desteği var.
Hatta Rusya var.
Tehdit gibi ellerinde sallayacaklar tezkereyi...
Korkan olursa.