Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu forumdan bir avukatla özelden bazı şeyleri konuşuyorduk, bilgi aldım İşte yönetici dediğin böyle olacak.. Forumdan birine ceza kesmeden önce avukata danışıyor.. :he:
Alıntı: Originally Posted by guneysu buralardayım, 2 gece ara... içenlere afiyet olsun. forumdan bir avukatla özelden bazı şeyleri konuşuyorduk, bilgi aldım Bugün bende içmedim yarına artık :) Sabah erken kalkılacak ama uyku yok , tvde de birşey yok , forumda sakin:) Forum zengin bu konuda avukat bile ver :bravo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu öylede olsa, seviyoruz tekelci amcayı....:bravo: biz küçükle paylaşırız..:ok: Tekelci amca sevilmeyecek gibi degil çok bonkör sağolsun :yes: :yes: Paylaşma karşılıklı abi her zaman :yes: Depo bayağı dolu bir haber etmen yeterli hemen gönderirim :bravo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu öylede olsa, seviyoruz tekelci amcayı....:bravo: biz küçükle paylaşırız..:ok: Yok, sizin isminizi duyunca dahi, dudagi seyiriyor, gozunde tik basliyor!:notr: Amca sinirlenme diyorum, bu dumbuk sana Bizansta iraki damnattirmayan hoduk degilmi diyor!:yes:
https://youtu.be/luFzy5HDhPY
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bizansta iraki damnattirmayan Boğaza karşı da ne rakı içilir ama :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Tekelci amca sevilmeyecek gibi degil çok bonkör sağolsun :yes: :yes: Paylaşma karşılıklı abi her zaman :yes: Depo bayağı dolu bir haber etmen yeterli hemen gönderirim :bravo: Bir gonder, Tekelci Amcayi ancak ruyanda gorursun, artik!:seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok, sizin isminizi duyunca dahi, dudagi seyiriyor, gozunde tik basliyor!:notr: Amca sinirlenme diyorum, bu dumbuk sana Bizansta iraki damnattirmayan hoduk degilmi diyor!:yes: Amcaya demedin mi, bir telefonum ile anında hareket edip, 350 km yol geldi.:yes: