özel sektör tahvillerine ve özellikle de fonlara dikkat edin.
çok fazla default oluyor.
özellikle fonlar sepet olduğu için içinde hangi dandik şirket var bilemezsiniz. geçen aylarda birkaç ödeme sorunu yaşandı
Printable View
özel sektör tahvillerine ve özellikle de fonlara dikkat edin.
çok fazla default oluyor.
özellikle fonlar sepet olduğu için içinde hangi dandik şirket var bilemezsiniz. geçen aylarda birkaç ödeme sorunu yaşandı
Rüyamda tam da bu işlemi yapıyordum. Sonra bir baktım küüüt diye yerdeyim. Sırtım fazla açık kalmış.
Hatta rüyanın sonuna doğru rüya olduğunu anladım. Kazandıklarımı rüya dışına nasıl transfer ederim diye düşünürken kendimi rüyanın içinde bitcoin miner satın alırken buldum.
Hakikaten oluyor mu öyle usdtr hissesi? :)
Matris kodu : usdtf
kapanış fiyatı :517.2
USDTRY İLE USDTRf aynı pencerede açtığında hemen hemen aynı hareketi yapıyor.
sonuç:
bankadaki tüm makaslara bakmıştım. hatta aracı kurumuma da baktım. TFX de en az makas var oraya da güven duymadım ,çünkü şikayet fazla
bistte bu fon dolar yerine alınıp satılabilinir.
dezavantajı bist saatleri içinde işlem yaparsın.
yatırım tavsiyesi olarak almayın derim.
BYF(borsa yatırım fonu)'de stopaj var mıydı?
Eğer varsa %10 stopaj ödersiniz.
Eğer order ile işlem girmek istiyor viop'tan da anlıyorsanız spot yerine türev piyasadan da işlem yapabilirsiniz.
Orada da kardan vergi var ama takas faizinden alacağınız parayı üstüne eklerseniz fazla zararınız olmaz.
Bugun bir arkadas turkiye finansta usd icin onceden rakam girildigini soyledi. Ilgilenen varsa bir arastirsin
kendim 2 ay once dedim faizler inecek o zaman kendim bile simdisin dusunmemistim!:kmk:
istanbuldayim! evliyim! universitede arastirma yapip maas para aliyorum ve kucuk bin tl! turki param var ve dolarda bankada 4 faiz aliyorum gecinmem icin!
ziraat ve akbanktan baskasinda hesap acamam zaten bunlarda hesabim var!
haftaya dolar vadelim bitecek ve bankadan arayip faizlerin inmegin soyleyecekler!
ne yapacagim hic bilmiyorum!
simdi yagis belki o gun kar var!