Yazacak söylenecek çok söz var amma, ağzımızdan çıkacak hiç bir kötü söz bunların yaptıkları şeytanlıklarını anlatmaya yetmez. O yüzden bunlara bir tükürükle cevap veriyorum. Tükürün bu hayasız insan görünümlü şeytanların yüzlerine.
Printable View
Yazacak söylenecek çok söz var amma, ağzımızdan çıkacak hiç bir kötü söz bunların yaptıkları şeytanlıklarını anlatmaya yetmez. O yüzden bunlara bir tükürükle cevap veriyorum. Tükürün bu hayasız insan görünümlü şeytanların yüzlerine.
Değerli kardeşim.Yapacak bir şey yok.Değerlemeler,rasyolar şu bu temel analize inanan insanlar olarak bunu satmamız kendimizi inkar olurdu.Şubat sonuna kadar beklemedeyiz.Yeni rasyolarla o uçuk karla gene bir hareket olur.O zaman duruma bakarız.Yoksa olay belli hemen hemen tüm lotlar adamların elinde,ondan istediği an aşağı yukarı yapabiliyorlar.Bu hem iyi hem kötü.
Ben seçime kadar hükümetin borsada büyük bir çöküşe izin vermeyeceğine inanıyorum.Aslında baskılanan dolar normal yerine gelse bu dolar bazında gene bedava durumda.Şu anda 0.13 dolardan işlem görüyoruz.Tarihi dibi borcu harcı varken 0.8 dolardı ,doların da enflasyonu var ama işte durum gene de bu:)))))))))))))
Dogru soyluyorsunuz syn hk. Amma 1- 2 ay once bir ara hepsini satıp aselsana gecmeyi dusundum. Arkadaslar aselsan 18 TL den beri geliyor her an asagi yapabilir diye soyleyenleri dinledik, vazgectik. Eger dusundugumu yapsaymisim simdi yaklasik 280 bin lira artida olacaktim. Her gecen gun bekledigimize pisman ediyor bu seytanlar.
yahu tamamda düşte mantıklı düş korkarım bilancoya kadar yine nomınal değere indirirmeleri bunlardan herşey beklenir.
4-5 gunde %40 düşüş nedir yaw Allahtan korkmaz pez .enkler.
Valla artık hesabı kitabı bıraktım.Şirketin değeri 14 milyar civarına çıkacak,nominale düşse borsada 1.4 milyardan işlem görecek PD/DD 0.1 olacak olmaz der misin deseniz emin olamam :)))))))))))) 2 olsa o rasyo 0.2 3 olsa 0.3 olacak,bedavanın bedavası olur mu.Olmaz olmamalı ama bist burası harikalar diyarı her şey mümkün:)))))))))
İşin bir de F/k kısmı var ki evlere şenlik.Fiktif miktif çoğu yeniden değerlemeden gelse de üç dört milyar kar gelecek.misal nominalden hesaplasak 1.4 milyarlık şirket 4 milyar kar açıklasa f/K kaç olur orda benim matematik kapasitem bitiyor.Hesabı iyi olan biri o f/k yı yazarsa sevinirim.