Vay be, 20 ekim 2018 fiyatı 5,75 ama biz beğenmiyormuşuz, şimdi 4,43 ama kimse yüzüne tükürmüyor bu lanet hissenin.
Bazen beklemek hem zaman hem de para kaybettiriyor maalesef.
Printable View
Sıra hisseyi pazarlamaya geldi. Buralardan götürürler artık. Sabırlı olun.
Evet ilgi olmaması iyiye delalet taş toprak sektörünün en dirençli bilançosu geldi ama... Reklam yapsan da alan bulamayız 3 5 ky dışında ancak kendileri yapar..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gitmemesi için bir neden yok ama sevgili patron istemiyor gitmesini kurumsal bakmıyor sirket sadece onun diğer yatırımcıları görmüyor piyasada sahipsiz görünüyor kar dağıtmıyor ondanda cazibeli görünmüyor sermayeye göre güzel kar geldi ama kılını kıbırdatmadı günlük 40-50 bin lotla takılıyor tahtacı
Birine keşfettirecekler bir gün hiç merak etmeyin.
Yılın son çeyreğinde şirkette 3 önemli gelişme oldu.
1. Mukavva fabrikasından dışarı karlı olmadığı için ürün satışı durduruldu. (Daha az ciro ile daha yüksek kar marjı oranları göreceğiz, ama net karlılığa etkisi sıfır) Finansal oranlarda düzelme olacak.)
2. 2 nolu fabrika modernize ediliyor. (Kar marjına etkisi pozitif ama piyasa hala çok iyi değil, ne zaman tamamlanır bilmiyoruz. O fabrikadan çıkacak ürünleri ihracata yöneltebilecekler mi onu da bilmiyoruz.)
3. Personelde %16'lık azalış (Son çeyrekte, ayrılan personelin hak edişleri (kıdem+ihbar+izin ücretleri) yüzünden daha yüksek personel gideri göreceğiz ama 2019 yılında kar marjını pozitif etkileyecek.)
Vergi dairesinden gelen rakam sonrası yukarıdaki gelişmeler ışığında bırakın 40 m. yi 35 m yıllık net kar gelsin benim için yeterli.
Teknik konuşalım değişiklik olsun 4.50 üstünde kapatırsa 5.40 hedefi var.. İçinde patron geçmeyen yazı bulamayız şu topikde bakın yine geçmiş oldu :)))
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gelmis bilanco?
Baktim baktim. Bulamadim