Bunların hepsi öngörü, sordunuz ve cevapladım. Tabiiki yanılabilirim. Hisseye ve yatırımcılara zarar vermek istemem. Onun için sözümü noktalıyorum.
Saygılarımla.
Printable View
Bunların hepsi öngörü, sordunuz ve cevapladım. Tabiiki yanılabilirim. Hisseye ve yatırımcılara zarar vermek istemem. Onun için sözümü noktalıyorum.
Saygılarımla.
Hisse 2,80 seviyesinden başlayarak düzeltmesini 2,22 seviyesinde tamamladı ve belkide sn.izcinin dikkat çektiği son çeyrek bilançoyu fiyatladı...
Bilançoyu detaylı inceledim ve inanın kötü hiç birşey bulamadım..
Borsada şirketlerin genellikle f/k oranlarının 8-10 olması ederini gösterir..bizim çocuğun f/k 6..mevcut durum korunursa f/k’nın 8’e gelmesi durumunda;
14,2 milyon kar*8 f/k=113,6 milyon...
113,6/35 milyon(sermaye)=3,24 olması gereken fiyat...Şahsi öngörümdür...
Sn izci emeğinize ve yüreģinize sağlık hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, bir şeyi aydınlığa kavuşturayım. Hisse tek bir bilanço da (2017 sonu) süper bir pozisyonda. Sadece devamının gelip gelemeyeceğine dair şüphelerim var dedim, ötv siz bir hiç gibi demek istedim. Yarın bir ötv indirimi gelir (inşallah) işler düzelir. Veya atom bombası cirosu olur, yine işler düzelir (inşallah) Veya Ar çelik, Vestel'e fason çekiyorum der yine düzelir (inşallah)
Sn.izci burada hisseyi iyi bilenler olarak hep yazdık en az iki bilanço iyi gelmeli dedik. 2017 12 ve 2018 03 özellikle. Çünkü ÖTV nin katkısı siz geldikten sonra olmadı ki. Bilinen birseydi. Ben takdiri size bırakıyorum fakat sebebiniz açık söylemek gerekirse zaten bilinen bir şey. Arçelik veya vestel i incelemek lazım sektörel konular bunlar. Belkide şu yorum yapılabilir. Denetimden geçmeyen bilancoları şişiriyorlar. Sonuçta ipler ellerinde. Benim üzüldüğüm koskoca fabrika çapsız bir spek elinde ve patron bunları görüyor biliyor. Ve yıllardır böyle. Ve biz ortağız ve amcaların umrunda bile değil. 3 kuruş yönetim kurulu parası vermemek için herifi attılar firmadan. Biz Kimiz ki onlara göre. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herseyiyle rekorlara imza atan bilanço var ve biz neleri konuşuyoruz. Eminim ki çalışanın aldığı para da bile gözleri vardır
Sn.izci size son bir sorum olacak. Bugün satışı Teb den mi yaptınız? Başkasını bilmem ama benim için önemli. Tşk