İyi de yazılanı okumamışsınız? Ben sıcaklık artmamış demedim ki??? Linkini koyduğum makalede ''Küresel ısıtma'' denilmiş.
Printable View
Benim hakkımda konuşacaksan, bana sorabilirsin. Ben buradayım.
Diyorum ya yazacak o kadar çok şey çıkıyor ki? Hangi birisini yazacaksın. Yazıdakileri konu ile dolaylı da olsa ilgili olanları özetlersek:
Fransa-denizden geldiği iddia edilen Cro magnon insanı-45_50 bin önce.
Peki Nuh tufanı bunun neresinde. Tufan ne zaman olmuş, ne kadar sürmüş, hangi türler taşınmış, şimdiki türler taşınanların torunları mı ve gemi nereye oturmuş, Cudi dağına mı, yoksa Ağrı dağına mı? Benim sorularım bunlardı. Bir tanesinin bile cevabı yok. Ama diyorsan ki Cro magnon insanının yaptığı resimlerden ve ortaya 45-50 bin yıl önce çıkmalarından esinlenerek tufan bu dönemde olmuş olabilir sana o dönemin detayını verebilirim ve neyin olup olamayacağını da anlarsın. Tabi önce Cudi ya da Ağrı Dağı ile Fransadaki mağara ile nasıl bir ilişki kurduğunu bize anlatman gerek.
Antropoloji ile ilgili yazdıklarına gelince, hepsini bir kenara bıraktım çünkü deli gibi yazmam lazım yoksa, Cro magnon insanının öncesi yok demişsiniz. O zaman size basit bir soru, homo sapiens sapiens olarak tanımlanan tür neyin nesidir? Cro magnon insanı ile bir ilişkisi var mıdır? Ayrıca Homo sapiens ilk nerede ve ne zaman ortaya çıktı? Hangi göç yollarını izledi?
Bence iyi bir araştırın. Araştırın ki ben de size 45-50 bin yıl öncesinin iklimini ve bu türün nasıl geldiğini anlatabileyim.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ''bunlardan''olsam ne olur, medeni bir şekilde yazışabiliriz. Neyse...
Bugün bir katılımcı, hiç tanımam, senli benli ''yazdıklarına popomla gülüyorum, ittirin gidin buradan'' diye mesajlar yazdı.
''Terbiyesizlik bu'' diye yazdığım için özür diliyorum sizden.
Değil de Jas nickli katılımcı, arkeoloji ve diğer alanlarda çalıştığını yazmıştı, bende sevinerek sorduğu sorulara cevap yazmaya çalıştım. Bir şeyler öğrenebilirdik. Artık başka zaman okursa belki cevap yazar. ''Tam bir zaman kaybı'' yazmış. Tamam.
İyi geceler. Teşekkürler.
Sizin yazdığınız bu:
"Ben küresel ısınmaya inanmıyorum. Dünya bir sistemdir, fosil yakıtlar ve nükleer hammaddeler bu sistemin bir parçasıdır. İnsanoğlu bu dünyadaki kaynakları kullanıyor. Bu aktivite küresel ısınmaya sebep olmaz."
Verdiğiniz yazı ise zaten bununla ilgili değil.
Siz Küresel ısınma diye yazmışsınız.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Cudi dağı ve Ağrı dağından hiç bahsetmedim. Onlar efsane, bence uydurma onlar. :)))))))Alıntı:
Tabi önce Cudi ya da Ağrı Dağı ile Fransadaki mağara ile nasıl bir ilişki kurduğunu bize anlatman gerek.
Cudi uydurma mı? Cudi uydurma ise Hud suresi 44. ayet tefsirlerinin hepsi (diyanetinki de dahil) uydurma demektir.
Bunu mu söylüyorsunuz?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...91236dbd73.jpg