ayrıca bu sorunuz içinde patron muhtemelen sıkı bir rallide bedelsizi çıkartır yapar geçer ve diğer beklentileri piyasaya sürer. ben olsam da öyle yapardım muhtemelen.
Printable View
dün bir çok büyük kağıt için ilk halka arzda 1000 lot alınsa yaklaşık elinde ne kadar hisse olur ne kadar temettü alınır diye kendim de chatgpt de hesaplama yaptırdım. uzun vadede 30 , 35 yıl gibi zamanda 1000 lot hisseden müthiş büyük servetler ortaya çıkıyor. yanlış hatırlamıyorsam temettüleri geri yatırmaksızın halka arz da bin lot alınan ereğlu temettüleri yatırmaksızın 45 milyon lot kadar yapıyordu. benden genç arkadaşlara nacizane tavsiye uzun vadeli büyük şirketlerden 500 yüz 1000 lot alıp atsınlar. hiç bakmadan kilitlesinler ekranlarını bakmasınlar bile temettülerini de gerekirse alıp yesinler. ülkenin bekası ile sorun olmasın o para sonsuza kadar o soyun bütün nesillerini dünyadan geçirir. demem o ki dostlar egeen de çok kazandırdı ve yine de kazandırır yukarıda rafık ın belirtiği gibi daha kurumsal yabancı ortağın olduğu yapılara uzun vade yatırım yapsanızda para kazanırsınız. sinir stres olup keyfinin kaçacı bir hisseye yatırım yapmak heleki patronun oyun alına çevirdigi bir hissede insanın keyfini kaçırıyor. alın bakın brisa diyoruz değil mi birisanın bir arsası var yarın bir gün ben bütün üretimi aksaraydaki yeni fabrikaya taşıyorum dese , arsa değeri yatırımcıyı ihya eder. ben kafamın almadığı içimi huzursuz eden hiç bir şirkete yatırım yapmaya çalışıyorum ama ne varki bedelsiz zaafiyetim de yok değil.
Bu arkadaş çok samimi. Gerçek bir vaka. Bunun gibi egeen mağduru çok.
Yeni fabrika ve yeni iş ilişkileri reklamına inandı. Bir kağıdın 18.300'den 6800'e geleceğine kim inanırdı. Verdiler coşkuyu, verdiler coşkuyu ve çok kişiyi mahvettiler. Bir çok kişinin maliyeti 10.000-11.000 lira ve kaç senedir zararını çıkartmanın peşinde.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halâ mı yaa hocam,vallahi yatıyorum kalkıyorum mürekkep yalamadığıma dua ediyorum.
Abi devir değişti borsa değişti sistem değişti paranın yönü yöntemi değişti yani kısaca herşey değişti hatta çelik bile değişti,ama senin zihniyet değişmedi,vallahi billahi brawooooooo hocam.:bravo::bravo::bravo:
Eeee sonuç eli kulağında mı demek istiyorsun?:)
https://i.hizliresim.com/4zuwfa0.png
4.141 sterlin(pound)
https://i.hizliresim.com/2x1crfg.jpeg
He he endeks düşünce en dirençli bu durdu, her yerden y(alıyor) ve 590 katrilyon kentrilyonumuzla düştükçe ekliyorduk ki fabrika açılmış ve 9200 altını artık mömkünnn döğül görmeyecektik ya ters indikatör. Ne oldu hösttt datımsı bilir kişi gördün mü aynayı Konyayı???