adamlar dünya lideri olucaz diyordu inanmıyordunuz :kahkah:
Printable View
Bu arada bu bankaların aktiflerinde misal inanlar inşaatın kredisi var.O kredi şu anda ne olacak.Evleri satıp paralarını kurtarmaları lazımBu bankalar neden o evleri sattırma yoluna gitmiyor.E sen o kredi tahsiline gitmiyorsun krediyi de batağa atmıyorsun sonra ben şu kadar kar ettim bu kadar kar ettim.E gavurlar da salak mı basıyorlar borsada bankalara, borsa dümdüz.Sonra tapusunu alamayan şirketten evi ipotekli tapularla almış benim hesabıma göre onbinlerce orta sınıf temiz yakalı :))))))) vatandaşın hakkı ne olacak.Evde yatsa sen maaşı en az bin lira olmalı deyip 1000 lira muhtaç maaşı veriyorsun bu gariplerin batan binlerce lirasının hakkını niye aramıyorsun.
Eski zamanlarda elçiler varmış, kazıklı Voyvoda gönderilen Osmanlı elçilerini kazığa oturtmuş lakin o zaman Osmanlı güçlü hesabını sormuştur ama şu anki durum, her ne kadar birileri kendilerini Osmanlının güçlü zamanı gibi dev aynasında görselerde ABD den hesap soracak gibi değil ,yani demem o ki ABD bizim elçilere bir şey yapsa yaptığı ile kalır o sebeple bakan filan göndermek biraz zor .
yok bilmiyorum özellikle 3-4 senedir halka arzlara bakmıyorum, bulaşmam. yukarıda c5 için yazdıklarım c5i birebir bilmekten değil ancak istanbul özellikle bu tip ithalatçı firmalarla dolu. bunların batışı zaten kaçınılmaz, ekonomiye bir faydaları da yok pek, sahiplerini zengin eder sadece genelde. üretenler öyle böyle kalır, zaten kur, bu adamlar üreticiler ulan bunu biz burada üretelim demeye başladığı zaman duracak. işte bütün mevzu bu.
Suryapının,ağaoğlunun,dap yapının,garanti kozanın teslim ettiği evleri hep banka ipotekli.Banka krediyi vermiş projeye ipoteği koymuş ama bu arada şirketin evleri satmasına da ses çıkarmamış.Evler bitmiş teslim edilmiş dahi olsa tapular verilemiyor.Tüm sistem iyi niyetli vatandaşı çarpmak için kurulmuş.Aslında nitelikli dolandırıcılık ama burası türkiye işte bizde sistem böyle yürüyor:))))))))))))
görüşme bittiğinde "papaz" serbest kalmazsa bu gece uyku yok size söyleyim.. yeni rekorlar yolda.
Rus rublesi `cehennemden gelen yaptırımlar` nedeniyle düşüşte
ABD tarafından Rusya’ya uygulanması beklenen yaptırım tasarısına yönelik detayların Rus basınında yer almasının ardından, Rus rublesi dolar karşısında yüzde 2 değer kaybederek 64,88 seviyesine, euro karşısında da yüzde 1,8 düşerek 75,19'a geriled
64,8562 +1,3550 +2,13%
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...e/85000/85339/