Tukaş zengin edecek kıymetini bilin
Printable View
Tukaş zengin edecek kıymetini bilin
Tukaş maceramı bitirdim arkadaşlar. Bitirme sebebim daha potansiyel gördüğüm 2 hisse sebebindendir yanlış anlaşılma olmasın. Beklentilerinde bir anormallik beklediğimden dolayı değildir! Kalanlara bol kazançlar dilerim.
Sn. Akturus, kendi markasıyla üretim yapan firmalar, private label ürettikleri ürünleri genelde ön plana çıkartmıyorlar. Bu markalar Perakende zincirinin kendi markası olduğu için zincir marketler reklamlarını kendileri yapıyor. Private label ürünlerde kar marjı genellikle kendi markalı ürünlere göre daha düşük oluyor.
Diğer taraftan da reklam için bütçe harcamıyorsunuz, market rafı için kira ödemiyorsunuz. Bu tip giderleriniz olmuyor.
Market zincirlerine private label ürünlerle bile girmek kolay değil. Mağaza sayıları bim, a101, şok gibi zincirlerde çok yüksek olduğu için üretim yapan firmalara ölçek ve devamlılık sağlıyor, ciroyu arttırıyorlar. Ben Tukaş'ın bu perakendeciler için üretim yapmasını olumlu görüyorum.
takas takıp eden varmı acaba yatırım elındekı 174 163 lere dusmus benmı yanlıs hatırlıyorum