Originally Posted by
oci
Yanlış yazdığımı düşünen arkadaşımız varsa yazdığım yanlışı alıntı yaparak düzeltebilir ama öyle bir durum yok gördüğüm kadarıyla.
Gayrimenkul fiyatları arttı diye bankanın hisseyi 10 katı fiyatına almasını bekleyen kişi varsa, bir de bunun için chp'den hamle bekliyorsa böyle bir tartışmaya hiç girmese iyi olur. Bunun yanında tabii ki gayrimenkul fiyatları gyo'lara tam olarak yansımadı ancak halka açık bir şirket, gayrimenkul fiyatları yükseldi diye hisse alımı yapacaksa gidip daha ucuz bir gyo hissesi alsa daha iyi, en pahalı gyo iken almaya kalkarsa tahtacı fonlamış oluyor. Eminim siz de bir sektöre yatırım yaparken dış dünyaya bakmanın yanında hisseleri de karşılaştırarak seçim yapıyorsunuzdur.
Never demek zorundayım maalesef, bugüne kadar bu forumdaki yıllarım dahil hiç çıkmadı ama yine de donanımlı arkadaşlar varsa bodoslama dalmadan önce yazdığımı yanlış anlamış olma ihtimallerini gözden geçirmelerini salık veririm. Kimsenin kalbini kırmak istemem lakin kötü niyetle yaklaşan olursa neticede rencide olan taraf ben olmuyorum, ama ben de üzülüyorum. O yüzden güzel güzel seviyeli fikir alışverişi her zaman en güzeli.
Alakanız için tekrar teşekkürler.