Büyükşehir ilçe belediyesine gönderecek.
Orası yani Kartal belediyesinde askıya çıkacak
1 ay askıda kalacak itiraz olmazsa kesinleşiyor.
İtiraz sadece parsel bazında yapılabiliyor.
Sagliklar
Printable View
Bu aşamada artık geri dönüşü olacak bir şey yok. Bir aksilik çıkmayacak planla ilgili. Bir kaç aya zaten sonuçlanacak. Yani bu bölgede boş olan arsalarla ilgili pazarlıklar ve planlamalar, anlaşmalar proje fikirleri yapılabilir aşamada artık. Birileri harekete geçmeye başlamıştır bile. Tek engel ekonomik krizin derinleşmesi. Bu da uzak ihtimal değil. Yani bizim durumumuzdan kaynaklanacak pek bir engel kalmadı. Bugün hazırlıklar başlasa projedir finansmandır zaten 1 yılı bulur bir inşaatın başlaması.
Dün gelen açıklama şu şekilde
(*) İstanbul İli Kartal ilçesindeki arazinin mülkiyeti Şirketimize ait olmayıp, ana ortaklığımız Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin mülkiyetindedir. Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin sermayesinde Şirketimiz %37,28; Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. %11,54 oranında pay sahibidir.
Bu arada halka açıldığında bu hisse dolar bazında 12.5 usd civarı idi. Tarla idi bildiğin. Bugün arsa oldu fiyat 12.65 usd. Üstelik doların kendi içindeki enflasyonu hesaba katarsak bunca yıl, durum ortada. Eh biraz değer artışı beklemeliyiz değil mi?
18 Mart 2022
Turgg 187.50 saat 13 suları.
Zirve denemesi yapan hisse hareketleri ile bire bir örtüşüyor
Sabit hızlıca yukarı çek düşür
Toplamaya devam et
Bir haberi paylaş ( bedelsiz , proje ...)
Coşku coşku
Tavan tavan
İki üç gün zirvede sabit
Sonra zirveden yüzde 30 düşüş
Sonrasi malum.Benim hedef.
Bol kazançlar .
Elinden geldiği kadar herkese iyilik et.Eger o kişi buna layık değilse sen layıksın Sen degerlusin.
İnsanın genetik kodunda iki değerli hazinesi var:Yasama enerjisi , yüreğe dokunmak.
Yaşama enerjisi güneş , toprak , şu ,hava , ağaçlar ...
Nisan yagmurlarinda
islanin derler.Tamam ama eskisi gibi temiz hava var mı ki...
Adamlarin ,pardon insan olmayan güruh ,Ukrayna da depoladığı kimyasal spreyleme hammaddeleri var .Bu aralar sözde Metoroloji uçakları ile zehiri puskurteniyorlar.Kafani kaldır gokyyzune bak
Bugün iktidarlR chemistrail kimyasal spreyleme alüminyum, baryum...Sorumludur.
Adı küresel isinma ile baş ediyoruz
Ulan ileri zeka toprağı suyu insanın fitratini bunlarla bozuyorsun.Yazik!
Ukrayna hem kimyasal spreyleme hem de biyolojik virüsler için merkez üssü mu acaba!
İkincisi yüreğe dokunmak.Biyolojik virüs ile mesafe koydular.İnsan insanın düşmanı oldu.
Gel de toparla.
Siz siz olun ihtiyacı olana el uzatın.Nöronlar kalbinizde nasıl ışık sacacak.Bu da sizi guzellestirecek.
Haa senin iyi niyetini istismar edebilirler .Olsun o layık değilse sen layıksın.
Hoşca kalin
Vinn
Haklisiniz bu asamadan sonra donus olmaz. Ama normalde spek alip goturmesi lazimdi, yine yapmadi. Hala alima firsat veriyor, ya da bize oyle geliyor; beklenti bitti diye milletin malini almaya calisiyor. Ben olsam cekerdim cok yukari kimseye alim firsati vermezdim, gelene ordan verip alttan almaya calisirdim. Cunku ederi cok rahatlikla hesaplanacak bir sirket. Istanbul'un tasi topragi gercekten altin oldu.
Bakalım askıya çıkması kaç gün, hafta veya ay sürecek. Artık gözlerimiz ibb nin başka bir linkinde olacak: https://planaski.ibb.gov.tr/
Bu saatten sonra endekse sert düzeltme gelirse eldeki TL ile rahatlıkla kumbaraya tarlanın son demlerini eklemek farz oldu. Dövize endeksli mevduat yerine arsa olmaya endeksli tarla yatırımı daha makbuldür kanımca.
Ha bu arada Uçar abimizde hala tık yok. Kağıt için yılların haberi geliyor duymamazlıktan geliyor. TL bazli zirvesine bile atak yaptırmadı. Demek ki lotlar tek elde toplanamamis kaç yıldır. Bu saate kadar gelmeyen hiç gelmez. Belki bizim asıl patron şapkadan tavşan çıkarır bi haber yollar. Artık hissemiz pimi çekilmiş bomba her an patlayabilir. Ytd...