patron biz küçük yatırımcıyı çooookkkk seviyorrrr.... sevmelere doyamadı....
Printable View
patron biz küçük yatırımcıyı çooookkkk seviyorrrr.... sevmelere doyamadı....
Yakında sadece kendine satıp kendinden alacak. Altın yumurtlayan tavuğu kesiyor Erdemoğlu.Yatırımcıyı küstürürse (ki küstürdü sayılır) hissesinin değeri tuvalet kağıdına dönecek.
Geçen sene de söylemiştim
Şimdi de aynısını söylüyorum
Sasa sonbaharı sever
Düşiyaaaahhhh düğşiyaaaahh
hunharca satış yapıyorlar... bu nedir ya... :(
8 aydır öpülüyoruz canımıza tak etti...
Eskiden bu şirket yatırımcısına sahip çıkartı, geri alım yapardı...
Nerde o eski patron, nerde o eski sasa... :(
Bunu borsada en çok yapan kel rıza,çaycı çoban galip,petrokent lavuğu patron,800 olan hisseyi 90 altı yaptırdı şu sıralar 130,para makinesi sayılan dokta,geçmişte sadri lavuğu ts'yi 30 cıvarından sata,sata 4 cıvarına indiren lavuk,oradan defolup gitti,gitmeden öncede bunlar borsada süs değil diye yatırımcısıylan dalga geçti,peşi malum bedelli 0.80 vs çok böyleleri borsada,hep bunların arkasında iktidar çevresi vardı,ceza kesilse ne olacak,satmış olduğu hissenin 10/1 kadar 9 ona kalıyor,işte o yüzden ben 2010 sonrası borsaya kumar gözüylen bakarak vur kaç yapıyorum,kaçan gerçek yabancılar bile yok borsada,borsa borsa mafyasının eline teslim,eğerki iktidar değişseydi köklü değişiklik olacaktı,yatırımcısını keyfi çarpan firmaların malına çökülecekti zarar patronlarından tahsil edilecekti,bu hissede iktidara yakın hisse,vergiden kaçmak için sermayeyi vs maltaya kaçırdı:plc:
Sayın erdemoğlu sasa satıp enerji hissesi alıyormuş
svg