Sayın moonsadow; nezaketin için çok teşekkür ediyorum.Beyefendiyi çok kez güzellikle, benim paylaşımlarımı alıntılama şeklinde uyardım.Paylaşımlarımı alıntılayıp soru sorsa-eksiğimi tamamlasa veya yanlış düşüncemi düzeltmek istese baş tacısın diyecem.Ancak sürekli eleştiri,sürekli negatiflik ve sataşma ile bana cevap hakkı doğuruyor.
İnanın yıllar önce ilgili şahıs 13 TL hisselerimi sattım dedi, bende kendisini tebrik ettim.Sattıysan hisseni niye gelip gereksiz polemik üretir ki anlayamıyorum... Yani benim 1 TL varsa sizin 100 TL olsun..Hisse zor bir hisse..11 DOLAR dan 49 cente gelmiş ve 12 yıl aradan geçmiş.Acınızı 2 kez borsa da batan biri olarak anlıyorum.Ama kader mi? dersin,kısmetim bu kadar mı ?dersin bu herkesin kişisel sorunu.Bunu bana,sana,ona ,buna bağlayıp suçlamak doğru olmaz..Adı üzerinde BORSA...Dün saat 17 de hisse alan insanın kaderini-kısmetini bilebilir miyiz?
Amacım kalp kırmak asla olmadı..Yazdıklarıma-paylaşımlarıma,imla kurallarına kadar dikkat ettim.İnanın kendi düşüncemi yazmaya korktum,genelde daima kaynak göstererek haber paylaştım...Cümlemi;
Aşık Veysele sormuşlar:
Üstad, dünyadan ne anladın?
O da demiş ki:
Say ki bir pazar yeri dolaştım, üç metre bez aldım, gidiyorum...
Bütün mesele bu değil mi? Kalp kırmaya değer mi? diyerek sonlandırıyorum.Tekrar teşekkür ediyorum,Selamlar. YTD