Bu akşam müjde ne bakalım.
Her ne ise tüm emeklileri kapsar bence.
Sadece memur emeklileri ile sınırlı müjde olmaz.
Printable View
Bu akşam müjde ne bakalım.
Her ne ise tüm emeklileri kapsar bence.
Sadece memur emeklileri ile sınırlı müjde olmaz.
Valla bunlara güvenilmez,işçi emeklisini görmezden gelen bir zattan hiç bir beklentim yok,zaten olamazdı emekli olduğumdan beri,çünkü işçiye kini var,zamanında işçi demek onun için düşman demekti,çünkü kamu işin sendika yükünü bu kesim çekmişti,geçmiş hükümetleri yıkmıştı,sonra kamu işi fes etti,malını mülkünü peşkeş çektirdi,oda nasiplendi bundan,zamanında özal için çankayanın şişmanı işçinin düşmanı denilirdi,peşi zıbardı mezarında yatmasın denildi yatmadı,oğlu ahmet hortlatmaya kalktı para için ve işçinin ahı tutmuş oldu,valla bunun sonu çok feci olacak yazın bir kenara.
İnsanlıktan nasibini almamış dinci haremiler,israil ise haremi başı,her ikisinide lanetliyorum,çıban başı olan ABD'ye en kötü bedduaları gönderiyorum,avrupa dahil,temennim ABD parkındaki yanardağın patlaması ve yok olması,bununlan kötülerinde yok olması,bi kötüde bizde var,zaten o yaşayan ölü.
Hamas'ın Cumartesi günü gerçekleştirdiği baskında öldürülen ve çırılçıplak soyulduktan sonra "zafer turu" yaptırılan Alman dövmeci Shani Louk'un ailesi konuştu ve yeni bilgiler paylaştı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...gn=dortluhaber
Haydi emekliler iyisiniz,kasımın ilk haftasında 5000 tl hesabınızda:bravo: