Her çeşit Piramitin tepesi aç.
Doymadılar.
Tabanı yemezler ise yaşayamazlar.
Piramitin dibine düşmekten korkuyorlar.
Borsadaki Piramitçilerde dahil.
Printable View
Her çeşit Piramitin tepesi aç.
Doymadılar.
Tabanı yemezler ise yaşayamazlar.
Piramitin dibine düşmekten korkuyorlar.
Borsadaki Piramitçilerde dahil.
2024 Ocak-Mart doneminde yaptigim VIOP doviz kapama islemlerinden ciddi miktar lira stopaj odedim. Ondan sonraki VIOP doviz islemlerin neredeyse tamami zarar. Ama araci kurumum stopaj hesaplarini 3 aylik kesiyor. Ve Nisandan beri zarara girdigim ve zarara ragmen pozisyonlarimi kapatmaya basladigim halde benim odedigim stopaji geri alamiyorum. Hatta suan doviz islemlerinde ciddi zararda da olabilirim ama en basta stopaj kesildigi icin geri otomatik alinmiyor. Bunun bir cozumu var midir?
Sembolik bir test olabilir.
Eğer tepki büyük ve katılım çok olur ise ve 100.000 lik limiti düşürme olayı.
Piramitin biraz üstü bile bu tepkiye koyduğuna göre Sınırlara gelmiş demektirler.
Portfoy %8.62 zararda.
Zamaninda burada yazdik, dovize ve enerjiye bagimliligi olan sirketlerden uzak durun.
Simdi diyor ki, bu kadarcik zarar hic bir sey.
Ekstre borcu üzerinden onbinde 5 alsınlar bir sonraki aşamada.
Böylece harcamaları vergilendirmiş olurlar.
Ekonomi yönetiminin gelir yaratmak için bir ekip oluşturduğundan şüpheleniyorum.
Fikirler ortaya atılıyor, konuşulup, tartışılıyor, kabul görenler de uygulamaya geçiriliyor.
Sistem böyle işliyor galiba.
Babamın kredi kartı vardı seçimden önce nakit avans kullanmıştım. En son ki limiti 86 bin idi. Banka kafasına göre limit artırımı yapıyordu. Kayınço kullandığı bir kısmını ödemedi bende 6000 e düşürdüm limiti. 5900 TL borcu var. Kalan borcu da limit düşürdüğümuz için kabul etmedi. Müşteri hizmetleri de en son limitiniz den fazla ödediğiniz için kabul edilmiyor bir sonraki ay ödersiniz dedi. Benim şahsi kartlarım maaş aldığım banka hariç hepsi 5000 TL. Maaş aldığım banka da 30 bin. Maaş ucu ucuna yettiği için fazla limite gerek yok.
Bu Hizbullah Israil'i bitirir.
Hizbullah askerlerinin %87'si, anne va babasi Israil tarafindan oldurulmus genclermis.
https://x.com/ZAMajans/status/184572...oDx-29xLQ&s=08
dede mayışım yetse köfteci yusufa gidip bi porsiyon yiyip destek olacakmış :wu: