Sn.Serdar YILDIZ
Açığa yapılmış satış miktarını şuan ykb den size zahmet olucak topiğe atabilir misiniz?
Hissenin bu seviyelere getirenlerle ilgili yapılan tüm dualara katılıyorum ve AMİN diyorum..
Printable View
Sn.Serdar YILDIZ
Açığa yapılmış satış miktarını şuan ykb den size zahmet olucak topiğe atabilir misiniz?
Hissenin bu seviyelere getirenlerle ilgili yapılan tüm dualara katılıyorum ve AMİN diyorum..
Patronuna söyle deki adamları iyice bunalttik de, adamlar 1 liradan aldıkları hisseleri 80 kuruşa verecek de, bari 80 kuruş yapinda satıp çıkalım . Bunu yap sen Mercury.
Ben hissenin bir iki yıl birdaha 1 lira olma ihtimalini asla düşünmüyorum. Mucize gibi olur. Sen neyin peşindesin belli.
Geçen gün ne dedim 50 kuruslar geldi ve bitti . Birdaha zor üzerine çıkar dedim. Vede oldu malesef. Her yerden pislik kokusu geliyor artık, 128 milyar saraydan geliyor sa adamlari da normal yaptıkları. Bitmiştir artık.
1,20 ortalama maliyetle (ayrıca bedelliye de katıldım) aldığım hisseleri neden 0,80 e vereyim?
Niye anlamak istemiyorsun? Aylık/ yıllık Getiri miktarlarını yazıyorum ki insanlar bu hissenin gerçek değerini anlasınlar diye.....
Bu kadar kazık yemiş birine söylenene bak.....
Sen de burada muhabbet ettiğin speklerin ağzına/gazlamasına maalesef inanıyorsun....
Onlar bunu bilinçli yapıyor....Uyanmaya davet ediyorum normal yatırımcı arkadaşları ....
Bak kardeşim defalarca söyledim.Hala anlamak istemiyorsun.Akşam yattığında sakin kafayla düşün bu Mercury ne diyor diye...