Bilemiyorum kardeşim Çağrıbey arkadaşımız öyle diyor..:wave:
Printable View
Ihaas p.degeri olmus 11 milyar bu husse malesef ihlaslarun değerini yukseltmemek için var degerleme bunu hesaba kattıgunda ihlaslar mecburen dusuk kalıyor
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben tesekkür ederim abi yanlız bu iste ali cengiz oyunu var bu adam uzun zaman bu enfelesyon ortamında tasıdıgı hisseyi bu fiyatlardan satmaz yemezler müco baban kadar olamadın o hiç digilse bayramlarda cumalarda kutsal günlerde hisseyi yükseltirdi sen tam badem çıktın.neyse bizim i,çin hava hos maliyet dip ver asagı alırız bademim seve seve atak abinin tüm lotlarına talibiz. EVELALLAH.çok sükür sabırlıyız..
Ahmet Atak gibi bir yatırımcı niye bu fiyatlardan hisse satar anlamadım. Kaybettiğini anladı desem ...
Payı %5 in altına düşmesi nedeniyle ortaklık listesinden siliniyor. Sadece senin benim gibi hissedar olmaya devam ediyor. Bu nedenle dolaşımdaki hisse oranı da artıyor. A.Atakın payı %12 iken dolaşımda %62 görünüyordu, şimdi %74... Öncede belirttiğim gibi bunların dalavere olduğunu tahmin ediyorum. Toplu görünen payını yakınlarına dağıtır ve izini kaybettirmiş gibi olur. Yani dikkat çekmemeye çalışır. İzleyelim bakalım...