30 dan satarsanız tekrar almak için kaç liraya gelmesini düşünüyorsunuz acaba bu 2 sene zarfında merak ettim hocam
Printable View
valla ben söyleyeyim düşüncemi. şu an hisse başı ciro 100tldir. 2022 yılını 200tl, 2023 yılını ise 300tl ile tamamlayacagını öngörüyorum. 19-32tl bandında motor sogutmaya bir zaman daha devam edecektir. ancak önce 32, sonra 40tl geçilirse, hedef büyük o kadarını söyleyeyim. eger temettü ödemeyi sürdürüse, hisseye güven gelecek ve uzun vade yatırımcılar birirktirmeye başlayacak. o zman dadından yenmez. yok temettü ödeyen hisse statüsü kazanamazsa, valla güven kazanamaz. işte bas yukarı, ver aşagı, al aşağıdan çek yukarı. Böyle bir hisse için fiyat biçmek kolay degil.
bu hissenin vesbe gibi fiyatlanması için zoren in zararını kapatması lazım, vestl zoreni finanse ediyor bu sebeple düşük fk ile fiyatlanıyor bence.
Zorlu Enerji bi satılsa direkt 100 lira demek Vestel Astra hocam
Zorlu enerji satılsa Vestel bir faydasine olacakki.
Vestel satılırsa zorluya faydası olur.
Vestelin sahibi Zorlu
Vesbe satılırsa Vestel yararlanır.
Sagliklar
Vesteli incelediğinde, herşey umut verici. Ancak vestel de 20 yıl önce müdür olarak çalışmış birini dinlemiştim. ve gene yakınlarda bir vestel çalışanını dinledim. İnsan kaynakları politikası hiç degişmemiş. Ben vestelin insan kaynakları politikasını şöyle özetleyebilirim.
İneklere yem vermeden sürekle sopayala döverek sütünü sagmaya çalışan bir ik poitikası. Adamlar Bu kafayla ne kurumsallaşabilir ne de teknolojide öyle öncü olabilir. Kendi çalışanını sürekli sopayla döverek çalıştıran bir kafa bana sana zırnık koklatmamak için elinden geleni yapacagından hiç şüphem yok.