Çarpıcı İstatistik: Oyun Başında En Fazla Vakit Geçiren 3. Ülkeyiz
https://www.webtekno.com/haber/amp/60910
Printable View
Çarpıcı İstatistik: Oyun Başında En Fazla Vakit Geçiren 3. Ülkeyiz
https://www.webtekno.com/haber/amp/60910
Benim ağzıma sürdüğüm yok yumurtayı da hafta sonunda ancak yerim, çocuklar için alıyorum, kendi tavuklarım vardı sağolsunlar onları besliyor olmam da birilerini rahatsız etti, bıraktım öylece, daha bahçeye de gitmiyorum, bir ara pazardan köy yumurtası alıyordum, satan herif de kayboldu ortadan! şimdi her gün marketteyiz :drunk:
Sayın Medwig yumurta Kozlu marka çok abartılı bir marka değil, market de yöresel bir market, benim gittiğim markette fiyatlar böyleyse Migros'u falan düşünemiyorum.
Eskişehirde durum böyle olabilir belki fakat işim gereği istanbulda mega center a giderim arada.
3 hafta önceki kolisi 12,5 lira olan 30 lu yumurtayı dün 16 liradan aldım. İki hafta önce de 15 liraydı.
Siz orada hissetmiyorsunuz fakat biz burada hissediyoruz. Rakamlar marketlerde daha da fazla. 20 liranın altında 63-65 gr yumurta bulmak neredeyse imkansız.
Büyükerşenin yaptığı Halk Süt projesini de kıskanarak takip ettim, kıymetini bilin başkanınızın :)
bi yumurta fiyatıda benden 4-5 ay önce 8 tl ye aldığım 20 adet xl yumurta 14 tl şu anda itimat yumurtanın satış bayilerinde
köy yumurtasını 3 ay önce 20 tl ye alıyordum koliyle şimdi 30 tl
Arkadaşlar yanlış anlaşılmayayım , tabiiki fiyatlar artmış ki öyle yazmissinizdir ben sadece yıllardır aldığım marketteki yumurta fiyatının denildiği gibi yükselmedigini belirttim . Hep aynisini alırım 30 tanesi 15 tl idi suan 16tl’ye alıyorum . Bunun dışında marketlerdeki sut fiyatlarına hep bakarım , almam onlardan ama bakarım gerçekten çok arttı . Bu enflasyonla mücadele denen şey aktifse şayet o olmasaymış fiyatlar ne olacakmış merak ediyorum :notr:
Pazarda kimsenin beğenip yemediği pırasa 6 lira, ispanak 4-5 lira yahu eskiden 50 kuruşa alırdım ıspanağı, yine en ucuzu sera domates onun fiyatı 4 lira, havuç turp 3 lira, bunlar bir de kışın çıkan şeyler yani mevsiminde bu kadar pahalıyken, bu enflasyonun düşüyor olması ilginç.