yfv den bende de bir miktar var, şimdi baktım da 12 gündür eksi getirmemiş ama işe yarar bir getirisi de yok. dursa da olur satsam da ama satsam ne alacağımızı da şaşırdık artık, karmakarışık oldu fon işleri.
Printable View
yfv den bende de bir miktar var, şimdi baktım da 12 gündür eksi getirmemiş ama işe yarar bir getirisi de yok. dursa da olur satsam da ama satsam ne alacağımızı da şaşırdık artık, karmakarışık oldu fon işleri.
Sn Webster, FID Fonu bünyesinde altın bulunmuyor, sadece %1,5 oranında FIB Altın Fonu var içeriğinde. Bunun da neticeye tesiri yok denecek kadar az olur. Yatırımı altın vb. enstrumanlarla dengelemek için bir miktar Altın Fonu almak daha rasyonel olacaktır bence...
Bakin uyariyorum
Ozellikle panda seni
Tte yine goz kirpiyor
Aldanipta girmeyin
Bir bir alin temiz olsun
O bir bir verip 8 aliyor...
Yt
Dünya ekonomisinin resesyon riski varken kimsenin bindiği dalı keseceğini düşünmüyorum. Bu nedenle amerika çin ile asgari müşterekte anlaşacaktır. Altının hedefini 1350 ler görüyorum. Doların şu aşamada kamu maliyesinde net bir sorun olmadığı için güvenli liman değil (uzun süre pistlere dönemeyeceginiz) tersane olduğunu düşünüyorum. Mevduat için faiz indirimi gelecektir(son hamle). sonra piyasadaki risk algısının gevşeyip gevşemediğine ve insanların para harcamaya başlayıp başlamadığına göre acc den çıkıp yatırım aracı ararım. Bu bugünkü ve şu anki fikirlerim. Gelişmelere göre beş dakkaya degişebilir😃
Mac almak istiyorum ama 35000 TL altında vermiyor, neden acaba bilen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi