ADR MEDYA
@ajansdreklam
·
56sn
Gülşen, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Printable View
ADR MEDYA
@ajansdreklam
·
56sn
Gülşen, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Alıntı:
Halil Babilli 🇦🇺
@halilbabilli
Avustralya'da 3.5 milyon ev kedisi, 7 milyona yakın da vahşileşmiş kedi var.
Vahşileşmiş kedi, yabanda yaşayan istilacı tür. İnsanlarla yaşamıyor. Yaban kedisi değil bu, kaçıp vahşileşmiş. Her biri yılda 720 yerli hayvanı öldürüyor. Doğayı bitiriyorlar. Kontrol çabası bundan.
Bir kedi günde 20 cana kıyar. Yılda 720 çok düşük bir rakam.Alıntı:
Ev kedileri suçsuz mu peki? Hiç değiller. Dışarı çıkabilen bir ev kedisi yılda ortalama 110 yerli hayvanı öldürüyor. İki kedim var, vakitleri tamamına erince bir daha kedi almayı düşünmüyorum. Kedinin istilacı tür olmadığı bir ülkede olsam, alabilirdim.
Çağlar Tekin
@mcaglartekin
·
1 sa
Alman der spiegel'e konuşan Ukrayna'da savaşan paralı askerler, Kiev'e bağlı ordunun komutanlarinin kendilerini yağmaya ve hırsızlığa zorladığını itiraf etti. Neonazizimden şikayet Batı medyasına da gecti.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
11s
Bak adamlar malını mülkünü elinden alıyor,sağlığına kast ediyor, yavrunu ağulamak için can atıyor sen şimdi aynı cambaza bak oyunu seyrine dalma! Çıkarırlar bir sakallı ve dekolteliyi birbirleri ile ortaoyunu oynatırlar sen de ağzı açık izlersin. Tazminat paraları ceplerinde!
30 nisanda söylemiş.Alıntı:
Nasuh Bektaş
@nasuhbektas
Gülşen’in 30 Nisan 2022’de söylediği söz bugün gündeme gelip bugün anında soruşturma açıldı. 2018 yılında Çorlu’da 25 insan öldü.4 yıldır iddianame ortada yok.
🔴#SONDAKİKA
Şarkıcı Gülşen tutuklandı.
Fırat Erez
@FIRATEREZ
·
4d
216'ya 1.
Bana yaptıklarının aynısını yapıyorlar.
O maddeden yargılanamaz ama tutuklama için başka çare yok.
Cezayı başka maddeden, yine bana yaptıkları gibi 216'ya 3'ten verecekler, o da bir yerlerden dönecek.
🔴 } Abdurrahman Dilipak'tan savcılara Gülşen tepkisi geldi.
💥Dilipak "Türkiye'nin tek gerçeği bu mu? SPK iddiaları, vurgun, ya da Fuhşiyat, uyuşturucu baronları ile ilgili iddialar ne oluyor… Huuu, sesimi duyan savcı var mı!"
🔴 } Savcıların adaletin cenaze namazını kılıyor.