UFUK burada 2 TL iken söylenmişti ama gün içi alım satım 2-3 kere açılıyordu. KRVTS %10 ortağıydı.
Printable View
UFUK burada 2 TL iken söylenmişti ama gün içi alım satım 2-3 kere açılıyordu. KRVTS %10 ortağıydı.
İşin özü, kaçan baluk nedendir bilinmez hep büyük oluyor ariston abi
Geçen sene yaprk diye bi hisse vardı trade ederken elimden bi kaçırdım gidiş o gidiş, belki işci abi hatırlar :he:
Bu İşyat'ın 6650 maliyetle 26262 şort pozu varsa, neden bugün Bist100'de 250 milyonTL alışta anlamadım.
Evet içerdeki inekleri satsan fazlası ile kurtarıyordu.
Genede in cin top oynayan ama ucuz olanlardan 500 liralık 1000 liralık ara ara alıp biriktirmek lazım. Borsada tabelanın değeri 1 milyar TL deniyor hatta daha da fazladır, onu alıp halka açılmak isteyen ama sıra verilmeyen bir şirket ile birleştirme işi varmış. Taksi plakası veya eczane lisansı gibi.
Pardon Xutum olacaktı. Bist30'a bakmak daha anlamlı olur.
https://arastirma.isyatirim.com.tr/2...en-21-02-2024/
Gece gece yine iş yatırım raporu erken yayınlamış. Aynısını pazarı pazartesiye bağladığı gece yapmıştı ve pazartesi günü hareketlilik yaşamıştık. Bakalım yarın(çarşamba) ne yaşayacağız.
Geçen Serhat Gürleyen çok olumlu değildi ama kurumsal olarak long tarafını destekliyor olabilirler. Holdingleşme sürecinde benzer şirket filan deyip maksimum değerden holdingleşmeye gitmek isteyebilirler.
Bu arada sanki piyasadan ISATR ISBTR topluyoprlar gibi. Davalar vardı onlara karşı tedbir de olabilir.