bide bakıyoruz temettü veriyor ... olurmu 2 onur 2 sence ..
Printable View
bide bakıyoruz temettü veriyor ... olurmu 2 onur 2 sence ..
Akant sen çok yaşa sağlıklı yaşa emi kediye sormuşlar ciğer severmisin diye oda güldürme beni demiş ben temettüden vaz geçtim sermayesini artırsın bize yeter bide ulaşamadığımız yerde değil de borsada dursa bence daha iyi olur blançoya gelince lastik gibi nereye çekersen oraya geliyor bize bağımsız denetim değerleme yani izahname lazım BIST te öyle diyor
Koronaya rağmen halen bist teki şirketler genel kurul düzenleyebiliyor. Hes koduyla veya elektronik ortamda katılım ile. Bizim şirketler de genel kurul düzenleyip geleceğe dair hedeflerini yatırımcıları ile paylaşsalar keşke. Beklentimiz var ama şirketten bir sinyal alamıyoruz.
cass67;12 aylık bilanço derken 2020 yılı ve beklentin var ise bu başka bir şey.ney biliyormusun?ne anlam taşıdıgını.
Atı alan Üsküdarlı geçiyormuş bunu ben söylemedimki zamanında biri söylemiş şirketin adı demir olmuş bakır olmuş ne farkeder bütün şirketler bir gün gelince nedense hep batıyor takkenin içinden isterlerse tavşan çıkarıyorlar bizimkinden nedense hep kedi çıkıyor bilirinsin bu aslanların kedilerden neler çektiğini.