cok yakinda. bu hafta icinde gelecek bilanco, buyuk ihtimal bu aksam ya da yarin aksam aciklanir.
Printable View
günaydın. bir yerden aldığım yazıyı paylaşayım "31 Mart 2017 tarihinde yani 1.çeyreğin son günü döviz kurlarına bakıldığında Euro-TL'nin 3.90 TL , Dolar-TL ise 3.63 TL'den kapanmıştı.İkinci çeyreğin son işlem günü olan 30 Haziran 2017 tarihli döviz kurları ise Euro-TL 4.02 , Dolar-TL ise 3.53 TL'den kapandı.Bu kapanış ile Dolar-TL % 3 düşüş Euro-TL ise % 3 artış göstermiş oldu.
Döviz kurları kapanışına göre Dolar-TL eksisi olan şirketlerde finansal kâr , Euro-TL açığı olan şirketlerde ise finansal zararların yazılacağını söyleyebiliriz."
buna bakarak çok fazla kur artışı yaşanmadığını söyleyebiliriz sanki.
bugün umarım 4.94 görür.
Kim alıyor kim satıyor pasta paylaşabilecek olan var mı?
Umarım teknik bir düzeltmedir. Bilanço beklentisi ile ilgili bir değişme yok.
Gedik yine satıcı başa bela hissenin önü açıkken köstek oluyor.
umarım olmaz dediğim şey olacak sanırım
Bilanco oncesi hareketini yapmis olma ihtimali nedir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ufak ufak yabancı gözükmeye başladı devam ederse daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
toplaması lazım akşama kadar. yazık olur yoksa
Tahtada bariz satıcı yok bugün + bile kapatabilir...y.t.d
Bugunku hareketi yorumlayacak olan var mi teknik ne diyor tahta ne diyor fikir alalim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece kendi fikrim. yatırım tavsiyesi değildir. Şu anda hissenin yönü tekniğe değil bilançoya odaklanmış. Cuma ve Pazartesi günü meydana gelen yükseliş piyasanın dgklb'ğin kar açıklayacağı beklentisinden oluştu. Eğer birileri kötü bilanço beklediği için ellerindeki malı yüksekten satmak isteseydi çok daha sert bir düşüş yaşardık. Bugünki hareket daha çok küçük yatırımcıyı sirkeleme ya da olağan düzeltme gibi geldi bana...
Silkeleme bence kene gibi yapistim beni atamazsin mobilya
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 günde %8 - %9 yükseldikten sonra % 1,5 - % 2 lik bir kar realizasyonu çok normaldir arkadaşlar ki henüz ortada bir şey yok
Kanatlandı yine kelebek...
bugün düzeltme yapmasını bekliyorduk zaten, günü 4,57 seviyelerinde kapatır diye dğşünüyordum ama şimdiden 4,63'e dayandı ve nerdeyse artıya geçecek.. alıcılar çok istekli:)
ek olarak: bir arkadaş 4.94 bekliyorum yazmıştı, şu an bulunduğu artış kanalının üst noktası 4,94 seviyeleri.. çok ütopik ama neden olmasın:)
Bu normal düzeltme hareketi.4,43-44 boş geçti , hala orada maliyet oluşmadı. Ancak 4,45 e kadar yoklama yapıldı. 4,46 üstü güvenlidir benim için. Bilanço gelsin , ne tür hareketler yapıyor onu görelim. 6,50 hedef fiyat, ancak benim için orta vade. Yani 3. Çeyrek.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Resmen harika bilanço açıklayacam diyor hisse yine + ya geçti topluyorlar :D
4.75 ve 4.78 direnclerini bu hacimle gecmesi zor hacim biraz daha artmali
günlük hacim son 3 4 borsa günü 9-10 milyon arasıydı. bugün 6 milyon yani daha 3-4 milyon var. son 1 saatte gelirmi acaba. gelirse rakam zaten belli.
hadi geçmiş olsun. bugün de düzeltmeye harcadık. dediğimi yapaydım lotum artardı ama dokunmamaya kararlıyım. yarın öbür gün 4.94 hedeftir. buradan kar realizasyonu düşünebilirim. durum neyi gösterir bakmak lazım tabi. düşerse de bu sefer düşüş devam edebilir. yarın önemli gibi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gün içinde düzeltmeyi de yapmış olduk...bilanço iyi gelecekse ki gelecek onda bir şüphem yok yarın yukarıları zorlayacaktır...ağırlıklı ortalama 4,59'un üzerinde güzel bir kapanış gayet güzel...
Arkadaslar bılancosu geldımı beklentıler nedir
Pasta paylaşabilen var mı
Söyledigim gibi hacim 7 milyonla 4.75ve4.78 direncleri gecemez yinede 4.62 direncinin üstünde kaptti güzel haber akisiyla 5merhaba der
günaydın beyler. geçen dönemlerde hangi tarihlerde bilanço açıklandı bilen var mı. bulamadım internette, ay olarak var gün olarak yok.
19 Ağustos 2016'da açiklamış önceki 6 aylığı...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.