Sıfatsız tepelerde sahneye çıkıp dağıttığı temettüleri geri toplamayı iyi bilir.
Gene sahnede!
Printable View
Sıfatsız tepelerde sahneye çıkıp dağıttığı temettüleri geri toplamayı iyi bilir.
Gene sahnede!
Biraz baski var sanirim...
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıfatsız kim arkadaşlar
2010 yılında Adnan Polat ile yapılan bir söyleşiden alıntıdır;
Adnan Bey, babanız iş dünyasının kendine has simalarından birisidir. Onunla ilgili ilginç anılarınız var mı?
Çok anımız var. Biliyor musunuz,babam beni spekülatör bile yaptı. 1992'de Ege Seramik'i halka açmak istedik.ABD'de okuduk ne de olsa, Wall Street'le de ilgilendik. Döndüğümde, baktım Türkiye'de de borsaya açılma modası var. Biz de açılalım dedik. Babam, karşı çıktı. Onu zorla ikna ettim. Şirketin yüzde 25'ini halka açtık. Babam, bu işi sevmiş. Benden gizli şirketin bir kısım hisselerini İMKB'nin ikinci işlem pazarına aldırmış. Bir gün bir aracı kurumdan aradılar ve ellerinde büyük miktarda hisse olduğunu söylediler, inanamadım. Babamla bu yüzden aramız da bozuldu biraz. O zamanki SPK Başkanı Caner Ertuna, duruma bir çözüm getirdi. Ancak, gazeteler günlerce beni borsa spekülatörü diye manşet yaptılar. Derdimi kimseye anlatamadım o zamanlar.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....i-1278167h.htm
arkadaşlar navlun fiyatları bizi hiç etkilemiyor, çünkü şirket seramik kırılabilir olduğu için fabrikadan satışını gerçekleştiriyor. bunu bizzat şirketten teyit edebilirsiniz.. bizi etkileyen maliyet doğalgaz artışıdır. tüm dünyada çok yükseldi bu doğalgaz fiyatı, açıkçası botaş bunu tüketicilere tam yansıtmıyor yoksa çok daha pahalı doğalgaz kullanacaktık. kasım ayında trnin doğalgaz sözleşmesi bitiyor dolayısıyla kasım ayında en az yüzde 20'lik bir zam söz konusu... acaba bunu fiyatlarımıza nasıl yansıtacağız...bizim lehimize olan şey ise maalesef ki artan dolar kuru... bu arada en az 55 ml kar gelir inşallah..
Tahta yapıcıya selam olsun. Bir aşağı bir yukarı, bu ne sancısı böyle. Y.T.D.
sana güvenen beynimi s2m
ee madem bu kadar seviyor hissesini yapsın cağrısını 25 liradan hem kendi sükuta erer hem de biz huzur buluruz. Malı aldın işte ,ee benim gördüğüm buradaki yatırımcı gercekten inatçı , ee denedinde 11,5 ları olmadı. Para da basıyorsun, ben inanmıyorum bu firmanın herhangi bir zamdan etkileneğine , aynı gün ürünlerine farkı bindiriyor. ee boşu boşuna kod işgal ediyorsun borsada.
Sn bugur,
Hissesini seviyor da… dağıttığı temettüleri onun üzerinden misliyle topladığı için seviyor.
Hisseyi kontrol eden tek kişi. İstediği yerden trendi döndürüyor. Tahminim birçok kurum üzerinden işlem yapıyor. Ünlüdeki hisseler sadece bunun sahibi benim demek için sadece. Halihazırda işlem pazarına açık değiller.
Yukarıdan bas
Aşağıdan al!
Biz de hep direnç bu kez kırılacak diye bekliyoruz…
250 milyon ciro bekliyorum üstü var altı yok..
60 üzeri kâr bekliyorum...
Ciro sanki 250 nin çok üstünde, kar marjları düşmüş tüm şirketlerde. Burada %20 kar marjı alsak 50 ml ediyor. Bu hareketler sanki 50 milyonun çok üstünde kar gelecek gibi hareketler, sabırla bekliyoruz, bakalım zaman bize neyi gösterecek?
Ky tarafından 3.çeyrek pek beğenilmedi galiba.
Beklenti büyük olunca 132/40 burun kiviriyoruz halbuki geçen yıla göre efsane ..kur artışı alacakların tahsilati son çeyrek de Kendi ni gösterecek sanırım 180-190 milyon arası yılı kapatır bu da iyi bir rakam
132 milyon 9 aylık geldi..
40 milyon dönem kârı..geçen 50 milyon du..
Muhtemelen maliyet artışları kârı törpülemiştir
4. Çeyrek girişindede gaza zam geldi.
Maaliyetler hala artıyor
Ciro arrsada kâr aynı oranda artmayabilir
gazla elektrik üreten şirketlere %50 gaz zammı gelmiş..
ohhh haşırt
maliyetler şişecek kar düşecek düşüncesi ile swert açılış olmuş..
yazık ya yazık..
arkadaş kuşluda ne çok nefret edeni varmış hissenin ! bu zam olayından kimsenin haberi yoktu alayı terse geldi! denklem basit , ürünleri bugun arayın sorun bakalım aynı fiyatmı verecek ? ama bugun birseyden emin oldum , bu şirket hayatı boyunca aile şirket kalır bu kafa ile, vizyon sıfır sahiplerinde…
Doğalgaza gelen zam düşüş getirdi, ancak gelen zammı tüketiciye yansıtacağını düşünüyorum. Dolayısıyla panik satışlardan uzak durulmalı.
insanlar artık merdiven altı ürünlere yönelecektir..
haa ihracatımız var..doğru ama her maliyetide ihraç ürünlerine yansıtmayacaktır..
yoksa alıcı hoop arkadaş ne bu 3-5 günde bir zammı olur diyecektir..
tabi bence..
birde şu varki hedeflere gitmesi için süreci çok uzattılar gibime geliyor..
Hisse başı kar oranı yıl sonu 2 TL'yi geçer mi? bence geçer...şu an F/K kaç? 6.09...ha patron,imtiyaz, şu, bu...yazmaya gerek yok...
Ama 12.5 lara kadar satabilirler mi? evet...ben çok bekleyemem,cuma sattıklarımı yerine koydum bile...
Doğalgaza zam geliyor ama adamın ihracat geliri fazla. 1 bilanço satım 1 bilanço alım şeklinde ilerliyor borsa. Bu şirket temettüde dağıtıyor yarından itibaren ufak ufak alayım. Hiç olmadı temettü gelir.
Bu hareketi yaptıktan sonra yarın ufak bir yukarı yapıp tekrar aşağı basma ihtimali yüksek. Dikkatli olmakta fayda var. YTD.
2 günde %14 düştük tepeden....
abi olaya bakarmısın dün tahta tabanda , adamlar kap attı. ))) rahatlık boyle birsey olması gerek pardon tuzu kuru olmak ))
Tuzu kuru değil!
Kansız SIFATSIZ
bilanço dönemlerinde hep mi aynı şeyi yaparsın sen?
yani 1,8 temettü verse 2022de, aylık %1.1 temettü yapar.
bu parayla geçinen insanlar var arkadaş.
bu yabancılar da amma şımarık he.
Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Portföyüm:yüzde 6 hekts,yüzde 30 İsdmr, yüzde 5 eregl,yüzde 29 egser,yüzde 17 vesbe,yüzde 7 sasa,yüzde 6 ardyz.
Ustaların verdiği bilgilerden çok yararlanıyorum, şimdiden teşekkürler ellerinize gözlerinize sağlık
Herkese bol kazançlar dilerim
Portföyüm hakkındaki yorum, eleştiri ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim, sorumluluk bana aittir
SIFATSIZ ın baskısı gene hissedilmeye başlıyor sanki…
Doymaz aç sırtlanların sofrasına ortak olursan olacağı bu!
Hadi SIFATSIZ !
bir taban daha yaptır da
usanalım taşımaktan hisselerini.
Sana bedavaya verelim elimizdekileri.
serengeti
@AVCIdragon
·
2s
#egser sirket sahibi ve yoneticileri piyasa size hirsiz,dolandirici ve ahlaksiz sirket fiyatlamasi yapiyor.egerki degilseniz bunu sizin saglamaniz bu guveni vermeniz gerekiyor.malesef yalın gercek bu.oylesiniz veya degilsiniz ama bu sekilde fiyatliyor
2
serengeti
@AVCIdragon
·
2s
#egser in sirket sahibi ve yoneticileri siz ne kadar yamuk adamlarsinizki piyasa sizden tiksinmiş resmen.yagmur gibi ihracatci sirketlere para akarken size kimse guvenip gelmiyor.biraz bunun ustune dusunmeniz gerek.sifir guvenilirliginiz var piyasada.
Twitter paylaşımı nı paylaşıyorum…
Dede … oğul .. torun
Armut dibine düşermiş!!
Oğul bababasını şikayet etmiş!
Sıra torunda!!