Yurt dışı işlem mi dedi müdür youtubeda? Bu harika bir haber. Dolar bazlı komisyon geliri demektir
Printable View
Yurt dışı işlem mi dedi müdür youtubeda? Bu harika bir haber. Dolar bazlı komisyon geliri demektir
Müdürü dinledik, belli işi biliyor ama çok agresf büyüme vs. İnşallah olur ama artık net kar artışlarına odaklanılmalı. Her kalemden 3 5 m ne gelse kardır. Hedefimiz günlük net 1 milyon kazanç demeli şirket. Net! Elektirk su, ağırlama ne yaparsanız yapın bana günlük 1 m kazanç bırakın
Gedik yatırımda manyak kar var. Aslında daha mantıklı idi. Neden bunu tercih ettim, gediği yakalayabilir, özsermaye büyümesi müthiş, adamlar borsa ile lgili şirketleri yazılım yapıyor, ki müdürü de söyledi yüksek frekans vs. Bakacağız, şimdilik kral olan,stabil olan işmen. Darısı buna. 100 m sermaye ile günlük 1 kuruş art bana yeter
14 Aralık'a kadar müsaade sana, o günle beraber bir şeylere başlamış olman lazım.
Hakkaten artık şöyle komisyon geliri var yok bilmem bedelli parasını hemen kullanacak gibi zarar edeni iyice çığırindan çıkaracak yazılar yazmamanızı umuyorum siz ovdukce çaktı info
simdi hakikaten ekran takibi yaparsaniz cidden sinir bozucu hareketler yaptigi inkar edilemez bir gerçek
ama bu durum yatirim acisindan bakildiginda sirketin hakikaten kayda deger buyume ve karliliga sahip oldugu gercegini degistirmiyor.
bazen teori ile pratik arasinda bir problem olusuyor , bu da buna bir ornek bence.gunluk , haftalik dusunuldugunde spek tayfasi tarafindan opulmemek (her hissede asagi yukari ayni) cok zor ! ki adam simdi keyiflidir nasil opuyorum diye !!!? ama gun gelir devran doner, keser doner sap doner
yatırım tavsiyesi degildir
Daha geçen haftalarda bedelli gelecek mi gelmeyecek mi diye konuşurken haber geldi ve bedelli öncesi yüzde 8 küsür çakıp odur budur düşürüyorlar. Yani bunlara düz çeksen ya Rabb i şükür derler, bukadar da olmaz biraz omurgalı durması lazımdı, yükselme ama efendice dur artık derinlikli bir kağıtsın
Hergün ortalama %3 aşağı yapıyor ama nereye kadar şirket mi battı.. Yokk..
Bu bedelli şirketin bilançosuna olumsuz etki mi yapacak.. Yokk.. Aksine pozitif katkısı olacak...
Şirketin değeri aşırımı pahalı gelen çeyrelik karlara gelecekte umut vadettiği için bence pahalı değil..
Ben bu şirkete güvendiğim için beklemeye devam ediyorum..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana hisseyi satıp rüçhan alanlar ana hisseyi baskılıyor, dün 5.9-6.5 arası rüçhan alanlar da bugün 6.8-7.2 arası boşaltıp rüçhanı baskıladı.. Yarın durum dengelenir, bugünde hacimler çok iyi ve payımız daha iyi..
12.30 itibariyle 1.8 milyar hacim 4.6 pay
ruchan alanlari da info'daki arkaslar haydi diyor bilmemneyiniz yetiyorsa alin baabindan baskiliyorlar
yoksa bedelli hikayesine gelenlerin cogunu optuler ve epey bir dokulme oldu kisa vadecilerde, onlarin mallarini aldilar stoklarina eklediler yani
cok kalmadi zaten bugunu saymazsaniz onumuzdeki carsamba ruchan kapaniyor. o gun de son gun oldugu icin islem atagi icin gelen giden olmaz. persembe cuma pazartesi sali 4 seans gunu daha turbulans olur. sonrasinda bir denge olusur
yatirimcilar kalmis kisa vadeciler gitmis olur
bu Teb yatirimdaki kardesimiz pilisini pirtisini toplayip gidiyor sanirim. hem ruchanda hem hissede bu kadar satisa bakilirsa
endeks 1340 tarihi seviyelerine gelmis bizim duruma bak [emoji846]
Bu gün Rüçhan ekledim yaw bunlar ya hesap bilmiyor yada keklik avliyorlar
1 aydır sürekli dokunup döndüğü destek 4.45 den geçiyor. Oraya kadar sarkarsa ben ne var ne yok info ya kaydırırım
Ana hisse ile rüçhan arasındaki 5-10 kuruşluk arbitraj için işlem yapan çok.Ama 6 ay 1 sene sonra bu 5-10 kuruşlar çok komik kalacak bence.Kıpraşmadan beklemek ,para kazanmak için kafi:-)
3q 18m kar getirdi..4q daha yüksek bekleniyor.Muhtemel 20-25 arası gelecek .Hadi kötümser olup 20 diyelim.
2021 de yeni halka arzlardan gelecek gelirler ..vs hadi yine kötümser olup her çeyrek 20 kar ettiğini düşünelim.(Ki
yatırımcı sayısındaki artış devam ediyor bunun üzeri çok mümkün.)20 x 4 çeyrek =80m yıllık kar
hisse başı 80 krş.(En kötümser durumda)Şu anki fiyat 4.54. Böl fiyatı 80 kuruşa 5.67 fk.Bu hissenin fk sı yıllardır 11 altına
inmedi.Yani rakamları en kötümser kabul etsek bile potansiyel ortada.:-)
Fazla kötümsersiniz.. 3.çeyreğe göre en az 8-9 milyon lira fazladan komisyon gelirimiz var bist özelinde, viopta 1 tane fazladan vade sonu etkisiyle oradan da 1 milyon lira civarı fazladan gelir olabilir, kredili işlemlerde kasamızda biriken net parayla da 0 maliyetli kullanıldığı düşünmek lazım, 3.çeyrekteki kâr 17 milyonun 3 aylık kullanımı 1 milyon lira.. İlaveten ufakta olsa eurobond tarafında işlemlerin başlaması.. En az 25 beklerim ama her çeyrek %20-25 artması da muhtemel.. Ben twitterda 95 dedim ancak ortalama bir hesapla 120-140 bandı bile uzak değil..
Çapsız malak gibi düşüyor.
Sanırım çok fazla etkileşim var ve yanlış karar almamıza sebep oluyor
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam anladım da, 3. çeyreğe göre 10-14 milyon ilave gelir varken 17.8 milyon kâr 20 olursa bu işte bir bit yeniği vardır.. Çokta kötü düşünmeyelim diye dedim.. Hisse başı 1.2-1.4 tl kâr yapacak ve sürekli büyüyecek kağıdın 4.5 tl'de dolanması biraz can sıkıyor.. Kırdıysam kusura bakma, güzel günler görürüz umarım :hi:
Yırtık dondan fırlar gibi her gün düşüyor Allah ın cezası. Uyuz oldum valla. Ama infodan hesap açtırıyom, dedim madem binde biriniz benim al sat komisyonlarım size gitsin. Hedef günlük bi milyon net kazanç
Rüçhanı kaldıracak bir babayiğit lazım yoksa rüçhan bastıkça ky ana hisseyi hiç ediyor..
işin tam b....kunun çiktigi nokta burasi idi ?! buraya da bastilar [emoji846]
hep diyorum benim acimdan onemli degil ben tamamen bilancoya odaklanmis vaziyetteyim
ancak
itibar onemli bir olaydir, itibarini kaybedersen yatirimcini kaybedersin ! para her zaman kazanilir
Tabiki süreç sonuna kadar bekleyip olan biteni görmek lazım ve güvendiğimiz için, alıp tutmak için burdayız ama bu düşüşler şık olmadı. Daha iyi yönetilebilirdi bu süreç. Ayıp edildi ky ye...
Tamamen katılıyorum hayek.
Vakıfbank üzerinden bedelliye nasıl katılıyoruz ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Tünelin ucunda bir ışık göründü, inşallah trenin ışığı değildir :kahkah:
ÇOk net bir şekilde rüchanları ucuz tutup akıllı yatırımcıyı rüchana dolayısıyla bedelliye yönlendirdiler. Yani hisse başı 2 tl yi veren düdüğü çalsın diyorlar.
Cuma sabah 14 tl ye kadar alan a1 in araya getirilip elindekinin alındığını düşünmüyorum. tamamen osmanlı ve a1 arasında karşılıklı yapılan işlemler var 4 gündür. Bunlardan izinsiz bu sığ tahtada kuş uçamaz.
Bu kadar organize ky dökme harekatına şirketin gerçekten izin vermemesi gerekirdi. İnanılmaz şekilde aynı çizgiye 5. kez değdirip yine zıplattılar. Büyük itibar kaybı olduğunun farkında değiller sanırım