Bol seratonin ve endorfin amirim. Gerisi bayat bana
Printable View
Kitapçı dostum aslında yanlış yerde değilsin
Analistler bu finansal piyasalarda daralıp genislemeleri cycle olarak nitelendiriyolar
İçinde bulunduğumuz olan cycle
Son cycle mış
Yani noolucagi belli olmazmış
Ama eger ki benim şahsi fikrimi soruyosan mucize bekleme derim.
Piyasa da, hayat gibi emme basma tulumba misali değerli arkadas. Okumadık kitap komadım, emme basma tulumbanın her emiş ve basıştaki sürtünmeden Kaynaklı enerji kaybını hesaplayamadım. Ki senin sorun daha zor . Nasıl bilek ki ? Bükülmez bir bilek .
Bildiğim piyasa genel anlamda düşer sonra kalkar sonra tekrar düşer tekrar kalkar ama azalarak artar hep. Sonra yıllar sonra bi 1929 patlar, adeta tsunami olur verdiği herşeyi geri alır. Ama şart bu. Abi düşünsene kimsenin ölmeden sürekli insanların arttığını. Doğal seleksiyon diye bişey emmoğlu. İnan inanma ben bişey demem ama doğum gibi ölüm de şart. Bu kişinin ölümü olduğu gibi tüzel kişinin de ölümü olabilir.
Herşeyin başı atom abi . Hayırlı kazançlar
bahsettiğiniz kişi Carlos ghosn
Şimdi fransa sarı yeleğe boyun egmedi
Küresel dünyada onu rehin aldı Hapis
O konuyu sorduysan onun cevabı basit canım
Bende bizim durumla mi iliskilendiriyon dedim
Biz seyirciyiz gelin le damada bakiyoz
kafası kırıklar style takılıp takiplendiğinizi bildireyim dedim, emme beceremedim affola
Tabe kafası kırıklık genetik olcek, öyle palanın kırdıkalrından olsaydı, zatte palaya kırdırtmazdık kafayı
hepinize cümlenize teşekkürler.
Abi aslında herkesin kafa biraz kırıktır
Miktar derece mühim tabi .
Gerçi normal insan mı olmak lazım hal hareket davranış ahlakiyla insan i kamil mi o da ayrı bi soru işareti
Su an moda normal olmak
Kafede oturmak çağa uygun giysiler elde cep tlf internette surf
Ama
Kimin içini bilebilirsin ki
Hep bi tiyatro
Teatral sanatlar
Abi hayat kisir dongu. Kisiri da cok severim hee.
Sigarayi birak. Birakildi.
Göbee erit. Erimeye basladi.
2 ay sonra
Sigaraya tekrar baslandi.
Gobek yine büyüdü.
Azim, irade, sebat, dirayet.
Dördü de Arapça yav. İnsan gercekten hayret ediyor.
Sigara icin konusuyom
İrade icerde degil disarda olucak
Dedim ya angarali emekli dr
Anlatti bana uzun uzun
Cin ingiliz 1800 lerde iki opium wars savaslarini fransiz jandarmanin kacak tutun tarlasinda calisirken manisaliyi tam alninin catindan vurmasini vs adam damardan girdi once girizgahta sonra dedi ki sen sigarayi birakaman
Bu girdigin emlakcida sana ev verme istiyip dumenden tahrikle kizistiran sen ev alamazsin tarzi kizistirma metodu
Diyom ya adamda sans olucak. Neyse iki ay sonra gene konusalim
Adam mutlu biriydi ama
Sahilde konusiyoz oturmus eliyle gosterdi babam dedi yedi yil evvel surdan denize girdi surdanda cikamadi boguldu vefat etti vs yani insanlara garip gelsede ben adami anladim adam mutlu abi yani ic dunyan kiriksa iradeyi uzun tutamiyon
Yani benim iradeyi bu adamin kisiligine bagladim bi suredir cigara migara aramiyom
Ama bakalim gobek mevzunu nasi cozcez cozebilcezmi bende merak ediyom
Ondaki matematik her aciktiginda yemeyceksin uzerine kurulu da. Tabi realizasyonu tam gerceklestiremiyoz simdilik.
bünyeyi fabrika ayarlarına donderme gayretleri
iki bişe yap hopp başa dön
deil,
paket programm.
sıra
yabana açılıp medya şu/bu bağlantıyı azaltmada
sonnasında su akıyo yolunu buluyo zate
olay, inat/dirayet.
bokunla kavgaya girippde
koyarım totosuna rehvan gitsin diyip,
yapabilionmu! temamdır
ya ergüder yoldaş
ya manisa tarzanısın ...
medya dedimde,
zeman faktörünü aynı anda denişik derinliklerde irdeleyenn, cips yerkene "lnn o öle olmaz böle olunur diyip olurmu/olmazmı" die ciddi/ciddi salakçana düşündürürkene zeman/zeman istemedende ossa aazdann "hasssktrr" nidası çıkmasına engel olunamayan darkın 2. sezonu gelmiş.
yannız bu almanlar mal ha
insan evladı sezon başında kısa bi özet geçer de mi!
yok walla.
bu zeman olaylarında problem büyük
uzlaşameyoz
oolmm Filipp,
çevirmediler la senin şu valis'i adam gibin Türkçeye bitirelim olayı,
oraya buraya zıplayıp sıçrayalım ...
bide
21 haziran sonrası gündüzler kısalmasa da uzamaa devam etse
kopiluwaan kilosu kaç kuruş olurdu!
mazardium ef87 , tetektörde ötmüyor , xrayde görünmüyor K9 koklasa anlamıyor ...
acıktığında yeyemen için bi kere ne biliyon gerçekten acıktın mı ? iç bakalım iki bardak suyu açlığın hala var mı yok mu anlarsın....
yani acıkınca suluycan kendini
Unutmayın, porya bilyası bozulursa uğultu, aks başları aşınırsa ötme yapar. Kasisten geçerken gacırdıyorsa amortisörlere baktırın. Klima yeterince üflemiyorsa kompresöre, soğutmuyorsa klima gazını kontrol ettirin.
Galata'da salata yerken halata dolanıp balata bitiren Talat'a benzemesin sonunuz. dörtlüleri yakıp sağa çekmek zorunda kalmayın.
Hocam tek bi uyduruk element insanligi kurtarirmi bilmemde bence gelecekte uranyum sahalarina dalicaklar
Hersey uranyum vuranyum ve turevleri ustunden donecek
Sukutu hayal olmasinda bor mor pek ise yarar bisey degil deterjan sektoru yan urunu temizleyici tuz
Gida petrol gaz su uranyum
İmalat mimalat trash nasilsa en tekamul etmis geliskinini yapip cinli alman bunnari gecemen
Bilmiom melmeket ozelligi mi en cok ariza verenler alman japon kore lukus mallar
En az ariza veren fiat albea linea reno kiliyo megan vb
Millet bence safi ozentilikten honda toyoto kiya bemeve felan tercih ediyo
Paran coksa git merso al pin daha ne
Fazlada kurcalama arabayi oralet ne sanayi ne ozel ne de yetkili servis ustalarin cogu lesh gibi
Bi yeri yaparken diger yeri bozuyolar deycem ayib olucak direk tamir ettigi yeri bozuyo
Adamlar
İmkan varsa edirnedeysen bulgara artvin trabzondaysan gurcuye hataydaysan suriyeye gec aracini yaptir . bu ka yeteneksiz oto tamir ustalari anca burdadir ha. Motor yuruyen aksam icin kaportacilar iyi canim gene
Bunun sebebinin acelecilik oldugunu dusunuyom ben aracimi ariza son raddeye gelmeden elletmem usta musta servis mervis artik her neyse
Balkan, Bulgar göçmeni olanlar iyi usta oluyolar genelde. İş ahlakları var. Banyo wc nin fayanslarını Balkan göçmeni ustaya yaptırdık on numero fayv yıldız yabtı. Helal ossun.
Rahmetli babam hastanedeydi. Her 2 saatte bir serumu bitiyordu ve değişmesi gerekti, her seferinde hemşirelere ben hatırlatıyordum ve binbir naz niyazla gelip değişiyolardı. 2. gün akça pakça bi hemşire nöbeti devraldı. Her yarım saatte bir odaları gezip serumlara bakardı ve tam zamanında değişirdi. Sonradan öğrendim ki 1989 Bulgar göçmeniymiş. Ne yazık ki bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır ama kaz gelen yerden de duman çıkmaz, tarlayı taşlı yerden gızı gardaşlı yerden alcan aga. Bi de arnavuttan gız almıycan. Çok inatçı olurlar.
Ser sesi ser sesi keser sesi,
Sizin gibi ustalar meclisinde
Benim gibi çıraklar keser sesi.
Kac tane arkadas var teknigin tee sinden annamaz aracla ask yasiyolar
Yerde plastik hiz kesici var
Olum elliden otuza dus kafi diyom yok bozulur bes le geciyo
Olum diyom araba kolay bozulmaz arabayi ustalar bozar
İsteyerekte degil ha cahillik acelecilik vurdumdiymazlik adam sendecilik aldigi paragi begenmemezcilik dolu sebep sen hayal et
ustalıkmı kaldı
takıyon fişe kendi sölüyo dırdır
kimi telefona balatıyo,
yüz wermeyin yaww ...
gundüz vaktı ıscak havada umursamadann kan/ter içinde koştururkene hiç hesapsızz uzaklardan gelen yemek kokusuna açsan paha biçilemes ...
o diilde tdf başladı
yurosportsuzluun közü çıksınn
Hobilerin guzel koray hocam yurospor
Sonra scientific diziler vs
Aslinda buyuk patron. Artik her kimse
Ne perisandir su matriks dizisi cektigine
Bence vakvaklarin urkutulup uyandirildigi an idi o
Hakiki amerikan ranger lari hooop nooluyoz loo diye o esnada demis olabilir
Orda sermaye tabana yayik. Yani public in bi mucadele gucu var
Aslen digi dunyaya cok hizli gectik ha. Bence iyi olmadi
Bundan sonra hedefte buzullarin ergimesi denizlerin kabarip tasmasi vs amaann off
Arkadaslar mujdemi isterim. Tavuk ciftligi icin belediyeden imar iskan izni cikti. Simdi tavuk ve yumurta alacak kerizleri bulmak da sira. Bizim tosuncuktan neyimiz eksik? :he:
YK Baskani : moruk
Murahhas Azalar:
Koray
HAMZA SÜTBİYİK
Oralet_Osman
Gezen tavuk vaa
Yuruyen zipliyan ucan dedinmi
İstanbulda okutulur
Diger yerlerde yemez
Asagisi - alt teraf yimez
Heywan terli
Tavukta ter bezi vardir
Yav teknik olarak tum kuslar ve tavuklar dinozormus hee. Şoktayim.
Marketteyim bes kilo toz seker 30 tl min.
Yani diyomki coban sulu zemaninda dpt ye tek kisi ko
Hesab icun
Her otuz senede dunya nufusu ikiye katlaniyo
Bu insanlarinda hepsinin agzi midesi barsak ve Anus u var farz edersek
Ceteris paribus
Sirf gida imal etsen. Daha kar da idin.
Ama yumurta su an en ucuz
İhracat baglantisi vs irak la koptuguymus o konuda sebep
Ben salt dusmanliktan tavuk yumurta almadigini sanmam
E millet ne yiycek
Demek senden cikan boslugu iran miran doldurdu
Cin den gemiyle yumurta gelmiyidur heralde
aklımda süper bir fikir var... temiz iş.. fizibilitesini de müdürlerime emir verdim hazırlatıyorlar.... şimdi ben bu fikri dolar torpiğine yazsam , gene birileri çıkacak mal pazarlıyor falan diyecek... bu da bir nevi çiftlik işi mamül yumurta ama besleyicilik değeri olarak süper kompleks bir gıda ... yaşasın
scientific-yurosipor-dizi
:evil:
dışarısı a to z zinir/strez
şalteri kapayıp geliyom çifflie
sayfa abonesi 4 bilemedin 5
heerkeş kendi havasında.
kendimi ayrı tutam
bilgi/gördü/nezaket/birikim zebill
kimsenin kimseye karıştı yok
alınan yok
o öle deil böle diyecek
sewiyesiz yok
bişe annatma/halletme derdi yok
raat edeyom
bildiin rehabilite
miss gibin
forumda bi sorum olmuştu da
koray başkan vermişti cevabını
o zamndan bilirim kafanın kırık olduğunu
hemide ilk tesbit ettiğim gafası kırık ha.
sütbıyık beyse takmıştır fotoma onu edepsiz deye niteler
bi haydut devlet var orda bi kadın çıkmış taşın üstüne
neredeyse anadan üryan dans eder
kimse de dönüp bakmaz yüzüne
Ben ona doygunluktandır derim
o da ona medeniyet der
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deye sormazlar mı adama?
Hirvatlar avro para birime geciyolarmis
Bi sene dolmadan islemi tamamlarlar
Aaaa hirvat kizlari cok guzel olur bak. Kesin bilgi yayalim.
Hrvatski pek hoş olur
178 altı türk erkekleri bulaşmasın yalınız. Atski gibi olur onlar . Uzunca selvi boylu.
Texas'ta gündem pek yoğun. OHAL ilan edilebilir. Ne dersin moruk müdürüm?
https://i.resimyukle.xyz/9xWCP4.jpg
Mudurum o kadina uzanan eller girilsin
Yalamis bi birakmis dondurmayi. Calmamis bu bir. Arti toplumun tum bireylerinin sivilari digerleriyle temas ederse
Guclu hibrit seckin geckin insan turune hem bi adim daha yaklasiliyo olunabilir
Bunda ne var . ac kapa artema yala birak dondurma
Dondurmam gaymak
Bu iki teksazli polisten kisa kollu olan amir ha. Oteki zavallim uzun kol pisiyo
kolda rütbe va zate müdürüm
dee,
kapalı alanda güneş közlüü ne ayak!!
o dillde
abi siesta yapamamış herhal
yada
uzo bitmişş
bilemedimm
https://www.youtube.com/watch?v=PBwo_OqGwpI
Bu amarigalı polislerin sevmediğim bi huyu var. Zaten izbandut gibiler (ne demekse)
Adam ellerini kaldırıp teslim oluyor, yere yüz üstü uzanıyor, ellerini ensesine koyuyor. Zaten başında 3 polissiniz. Tek yapacağın kelepçeyi takmak. İlla ki adamın üstüne atlayıp abanıcaklar. Cixxxx çok ayıp. Belki bel fıtığı var. Ya ameliyatlı yerine gelseydi?
Idiho (aydaho okunur) eyaletinde böyle bi şey yok, doğrudan vuruyo polisler bacağından.
https://www.instagram.com/p/Bzus_4ZD...d=ti2kppohjzar
Yav hani Gazi Koşusu'na gidecektik biz? Bu yıl da kaçırdık.
O da bisey mi
Amerika vukuatli yer hic degilse
Uc yil evvelisi
Yer norvec gurbetci turk aile
Evde biraz kavga ama o ka da deil
Komsu polisi arar
Ekip gelir gencin ustune oturur hepsi havasizliktan mort
Gerci bizimkilerde kizdim norvec gibi multi bi demokrat yerdesin
Kazanc iyi ev villa bahceli tahceli git gurultu yap ol
Norvecin polisi tabi yabanci sevmez bulmus firsati eziyet etmenin hazzini kacirirmi